Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminek

Facet zrobił mi awanturę o nic.Co powinnam zrobić?

Polecane posty

Zacznę może od tego że jesteśmy zaręczeni.Wzięłam pożyczkę na samochód,mój jeździł seicentem ale chciał większe więc kupił sobie auto a ja mam to seicento.Oba auta są na niego,bo ma już zniżki a ja dopiero rok mam prawo jazdy.Nie mieszkamy razem.Przyjechałam wczoraj do niego siedzimy wszystko ok,nagle dzwoni jego budzik tak z głupoty pytam po co nastawia ten budzik na 7 wieczór?A on wpadł w furie "a co Cię to obchodzi,moja sprawa,nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy".Zamurowało mnie.Mówię mu żeby się uspokoił a on"to teraz zobaczysz spisujemy umowę i zabieraj auto będziesz miała tyle opłat że się zesrasz".Chciałam jechać do domu,zabrał mi kluczyki i dowód poszedł do kolegi wydrukować umowę,przyszła jego mama a ja w płacz. Jak wrócił to mama się darła na niego ,że co on wyrabia,kazał mi siedzieć i pisać z nim tą umowę nie chciałam napisał sam.Chciałam kluczyki nie dał krzyczał że musi wymontować sobie radio i głośniki to zadzwoniłam po przyjaciółkę przyjechała po mnie z chłopakiem a jak wychodziłam od niego to krzyczał weź sobie te kluczyki a jak nie to auto zostawi na poboczu z kluczykami w środku.Przyjaciółka odwiozła mnie do domu,wyłączyłam telefon co mam teraz zrobić,doradźcie?Zostałam bez auta z długiem w banku.

Gość plpl
chyba ma jakies problemy ten Twoj chloptas