Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DelaCross

Mój nos po operacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość DelaCross

Jestem 2 tygodnie po operacji nosa. Miałam ścinanego garba i nos był zwężany. Po zdjęciu gipsu byłam nim zachwycona, był taki szczupły, twarz wyglądała bardzo subtelnie i ładnie. Jednak teraz jakby zrobił się grubszy i twarz wydaje mi się dziwna. Trochę mnie to martwi, ale mam nadzieję, że to zwykła opuchlizna, która za jakiś czas zniknie. Nie wiem czy powinnam to tak zostawić, czy coś zrobić, jakieś okłady może maść?

Gość Balaaaka
jak dla mnie to powinas skonsultowac sie z chirurgiem ktory przeprowadzil zabieg. On ci powie wiecej niz my. A ze to opuchlizna to calkiem mozliwe.

Gość idź do lekarza, u którego
miałaś roioną operację, niech on ci coś doradzi

Gość ale ja tego nie widzę
może daj zdjecie nosa, to ocenimy, czy jest tak źle?

Gość HmmmHmmm
To wszystko normalne. Badz cierpliwa, ja jestem 5 m-cy po operacji a nos ciagle puchnie.

Gość kya
Osoby, które myślą o skorygowaniu natury, powinny wejść na stronę www.Feelbeauty.eu z najważniejszymi informacjami z dziedzin służących upiększeniu ciała, m.in. chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej, stomatologii, itp.. Strona daje pod tym względem pełny obraz możliwości, jakie stworzyła współczesna medycyna. Ale jak ostrzegają autorzy witryny - decyzja o tego typu zabiegach powinna być podjęta ze świadomością kosztów materialnych, ale i ewentualnego ryzyka zdrowotnego i psychicznego, jakie mogą one nieść ze sobą. Internauci, którzy takich informacji poszukują, mogą je tu znaleźć bez trudu witryna jest przejrzysta i estetyczna. Zapraszamy www.feelbeauty.eu

Gość gość
tak to jest właśnie chodzić do niesprawdzonych lekarzy. Albo tanich. No niestety za dobrze wykonana "robotę" trzeba płacić. A i lekarza proponuje sprawdzić w kilku źródłach. Ja tak postąpiłam (robiłam operacje u doktora Ciesińskiego z Krakowa) i teraz nie mam absolutnie żadnych problemów.

Gość gość
Czy Twój lekarz daje gwarancję?