Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spali lili

eh no chciałabym ale sie zastanawiam... suknia ślubna...

Polecane posty

Gość terrrriii
a ja myśle ze ta rózowa byłaby idealna ale w wersji na biało, wogóle cudny ten pomysł i sama zastanawiam sie nad swoim :) pozdrowienia dla autorki i daj znac jak sie zdecydujesz

Gość jadzka kargul
hehe fajny pomyśl :) taki staroświecki :)

Gość taka jedna lady
mnie też się podoba taka stylizacja, tylko wydaje mi się czy będąc raczej niską osobą (myslę tu o sobie -160 cm) czy taka skupienka by pasowała bo nie ukrywam autorko że twój pomysł bardzo mi sie spodobał :) szczególnie spodobała mi się pierwsza i ostatnia sukienka z pierwszego twojego postu. no i łydki- powinny być smukłe a poza tym wydaje mi się, że pasuje to także przede wszystkim dziewczyną o wyraźnym wcięciu w talii (u mnie jednego i drugiego brak :( )

Gość no comments
sliczne jest kilka naprawde super, a z tej drugiej serii chyba 8

Gość lubelllla
suuper... :) gratulacje wspaniałego pomysłu :)

Gość gość
ja myślę ze do sukni ślubnej w stylu lat 50 trzeba mieć dluugie nogi, takie suknie skracaj sylwetkę. ale jest to piękny krój, podobają mi się niesamowicie, wyglądają ponadczasowo i z klasa. gdybym była troszkę niższa to zdecydowałabym się na taka. a ze względu na to ze do takiej długości trzeba mieć ładne buty na proporcjonalnym obcasie, przerosłabym męża... i marzenie o takim kroju odpłynęło :) fajne niektóre są tutaj http://inspirowanewesele.pl/suknie-slubne-w-stylu-lat-50/szczególnie na tych zdjęciach gdzie są nie na modelkach, cale stylizacje rodem z lat 50 są urocze