Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna mająca 24 lata

Mój mąż nigdy się nie dowie o tym, że...

Polecane posty

Gość nie rozumiem kobiet
ttttttttttttttttttop wiesz analny sex jest decyzja dwojga ludzi i kobieta nie nadstawia tylka dla przyjemnosci pana ale dla wpsolnej przyjemnosci widac niewiele wiesz o sexie jak kojarzysz go z sluzeniem i oddawaniem sie panu :p

Gość nie rozumiem kobiet
ttttttttttttttttttop wiesz analny sex jest decyzja dwojga ludzi i kobieta nie nadstawia tylka dla przyjemnosci pana ale dla wpsolnej przyjemnosci i dlatego ze chce widac niewiele wiesz o sexie jak kojarzysz go z sluzeniem i oddawaniem sie panu :p i strachem prez opuszczeniem

Gość ttttttttttttttttttop
przyznaję, wiesz więcej ode mnie, gratuluję

może niedługo będziesz żreć jego gówno albo pić sperme, bo uznasz to za ciekawy element seksu? sorry ale od lizania do jedzenia droga niedługa a żeby ci tak z farszem się zbączył to posmakujesz tego wymarzonego odbytu :O brzydzę się wami

Gość ttttttttttttttttttop
myślisz, że im więcej otworów udostępnisz facetowi, tym bardziej jestes doswiadczona? :) uh

Gość ojejku nie badz
taka bułke przez bibułke. to sie gol systematycznie, a nie wyjezdzasz tu z mega problemem :o

Gość nie rozumiem kobiet
joanna mająca 24 lata a to ci powiem dobraliscie sie a sex analny i oralny jest wyzsza sztuka jakzdy i jest wyrazem pelnego zaufania i pelnej akceptacji ale widac Twoje facet sie wstydzi ciebie tak samo jak ty jego i tlumaczy to sobie szacunkiem do kobiety lepiej w ogole nie uprawiejacie sexu bo to godzi w kobiete i szacunek do niej zeby facet cos jej wkladal miedyz nogi i uzywal jej jak to piszesz do ruchania teraz nie dziwia mnie twoje idiotyczne problemy z glupimi wloskami

przyjemność? to pewien rodzaj wręcz agresji, próby wyładowania się w sposób nieludzki, ale też nie zwierzęcy bo zwierzęta nie praktykują takich rzeczy dla zwierząt liczy się zapłodnienie, co prawda my możemy się też tym bawić ale w granicach normy :O

Gość nie rozumiem kobiet
joanna mająca 24 lata a wiesz polykam sperme i sie nie wstydze mojeog faceta tak jak on lize moje okolice intymne i nie wtydzi sie wtedy kiedy jestem mokra itp ale nie ma juz sensu rozmowa z toba dla mnie sexualnie zatrzymalas sie na poziomie przedszkola jestes pruderyjna niesamowicie az zal czytac takze mileog dnia bo juz czytac sie nie da o tych twoich glupiutkich problemikach

"a sex analny i oralny jest wyzsza sztuka jakzdy..." to ty to traktujesz jak sport? czy liczy się dla ciebie partner czy może tylko rozmiar jego fiuta? chcesz się przed nami i przed koleżankami chwalić jakie rzeczy robicie i że to takie fajne? to ci współczuje o zaufaniu i wstydzie to mogę ciebie uczyć a nie na odwrót. seks to nie jest żadne odzwierciedlenie w życiu, bo w życiu chodzi o coś więcej niż o seks i łykanie :O

mój mąż, nawet jakby chciała to by mi nie pozwolił żebym zrobiła mu loda albo cokolwiek z innych obrzydliwych rzeczy, dla nas seks to również patrzenie w oczy, czucie bliskości i ten niezwykły kontakt a nie byle się nasapać i namęczyć jak idioci ;/

-----> joanna mająca 24 lata Gdzieś ty sie uchowała? Proponuję całkowitą rezygnacje z seksu skoro to wszystko dla Ciebie takie obrzydliwe. Patrzcie sobie całe życie tylko w oczka a problem w włosam zniknie. Tylko taką mam radę dla Ciebie ... Śmieszy mnie że krytykujesz cos czego nigdy nie probowałas i odmawiasz osobą praktykującym seks oralny i analny uczuć w seksie i przyrównujesz ich bliskość do sapania. Jesteś niesamowicie prosta i ograniczona. Dobrze ktoś tu napisał Ty niewiele wiesz o seksie ....

Gość twoja glupota az razi
kobieto. wspolczuje mezowi.