Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laskaijejdzieci

Czy mama 2 dzieci ma szanse na miłosć?

Polecane posty

Gość Laskaijejdzieci

Mam 2 wspaniałych dzieciaczków. Mam 35 lat. Mąż wymienił mnie na na nowszy model - 23 lata. Po szoku i traumie wracam do zycia. Coraz częściej zastanawiam sie czy ja z moim ukochanym bagażem mam szanse na miłość mężczyzny. Czy "moj bagaż" nie odstraszy kogoś zanim jeszcze mnie pozna, Czy jestem od razu skreślona? Cos takiego ostatnio usłyszłam.

Gość patrencia
no na pewno szanse masz mniejsze ale nie żebys ich wogóle nie miała... ja bym faceta z dziećmi w zyciu nie chciała ale moja znajoma, tez z dwójka dzieci i to jheszce jedno niepałnosprawne znalazła sobie super faceta i to jeszce młodszego dobrych kilka lat:)

Gość Laskaijejdzieci
Czyli szanse są, tylko, ze niewielkie :-)

Napiszę ci szczerze, nie masz żadnych szans i bardzo dobrze że jesteś samotna. Każda kobieta zasługuje na samotność do końca życia.

Gość Livre__
Czy jestem od razu skreślona? Cos takiego ostatnio usłyszłam. -masz dwa wyjścia: albo uwierzyć,że życie przynosi piękne niespodzianki i Tobie oraz Twoim dzieciom ma do zaofiarowania jeszcze wiele wspaniałych przeżyć u boku jakiegoś wymarzonego przez Ciebie gentlemana,albo.... albo będziesz skupiała się na czarnych wersjach przyszłości i świadomie lub podświadomie poiła się tymi wszystkimi negatywnymi i beznadziejnymi wizjami,dostarczanymi przez siebie samą i " usłużnych" ludzi z zewnątrz. Czy,doprawdy,opinia innych na temat Twojego własnego życia jest aż tak ważna?

Gość effy.
zadbaj o siebie, bądz łądnie ubrana wymalowana, schudnij jesli trzeba i wszystko bedzie mozliwe :)

Gość Livre__
Czy mama 2 dzieci ma szanse na miłosć? --jeśli zadajesz to pytanie do anonimowych ludzi z forum,w tym -także do mnie,to Ci odpowiem. Pewnie,że masz i nigdy w to nie wątp!!! Zwątpienie przynosi jedynie doły i inercję,deprechę i brak wiary w siebie i własną atrakcyjność. Tym samym,logiczne jest,że jeśli tak pokażesz się światu,Twój ewentualny i wymarzony facet ,nawet nie zuważy Cię w tłumie. Walcz o swoje szczęście,uśmiechaj się do życia i bądż silna,odważna i aktywna. Pozdrawiam i życzę spełnienia tej słonecznej wersji Twojej przyszłości.