Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Illlona

Mój facet nie pozwala mi jechać ze znajomymi na wakacje. Co zrobić?

Polecane posty

Gość Illlona

Jakich argumentów mogę użyć aby przestał się burzyć? Mówiłam mu, że wolałabym pojechać z nim, ale skoro go nie ma w Polsce to przecież nie spędzę całego lata w w domu.... Ale on się nie zgadza i mówi, że jeśli pojadę to to będzie koniec. Nie chcę końca, nie chce nie jechać....:(

Gość to każ mu wrcać do Polski
bo jak nie to między wami koniec

Gość powiedz mu...
że możesz go zdradzić także na miejscu gdybyś miała taki zamiar... Palant Podał jakiś sensowny powód swojego stanowiska?

Gość powiedz mu...
że możesz go zdradzić także na miejscu gdybyś miała taki zamiar... Palant Podał jakiś sensowny powód swojego stanowiska?

Gość defdf
skoro nie jest w Polsce, to i tak nie będzie wiedział czy gdzieś wyjechałaś:P

Gość o siet
boi sie bo wszystkie ilonki to puszczalskie ;)

Gość Illlona
Tak, kłocimy się o to już od kilku dni codziennie i codziennie podaje inne powody, ale ja się domyślam raczej co jest tym głownym...:( To nie palant, ciezko nam tak na odleglosc, bo krotko jestesmy razem. Poznalismy sie zaraz na poczatku studiow (on byl na 2 roku wtedy, a ja n 1), ale zeszlismy dopiero teraz w czerwcu. On w ogole nie zna moich znajomych jeszcze, a juz zwlaszcza tych z ktorymi jade nad morze, poza tym twierdzi ze tam bedzie za duzo facetow, ciagle prosi zebym poczekala az on wroci to mnie gdzies zabierze na pare dni... Najpierw prosi, potem krzyczy;( powoluje sie oczywiacie na to, ze on przeciez jest za granica i ze ja tez musze mu ufac, bo nie mam innego wyjscia, ale on uwaza ze to nie to samo (on tam pracuje).. i tak o

Gość co to znaczy nie pozwala
ty mu powiedz , że skoro teraz stosuje takie metody , bo to zwyczajny szantaż jest ...... to musisz przemyslec czy dokonalas dobrego wyboru dla siebie jesli chodzi o niego , bo zaczynasz sie bac przyszlosci u boku kogos takiego

Gość to tylko potwierdza moja
to sama powiedz ze to koniec i niech sie buja :P rownie dobrze mozesz powiedziec ze skoro on ci nie ufa to znaczy ze mierzy cie ta sama miara co siebie? widocznie ma cos na sumieniu :P

Gość Illlona
nie chce z nim zerwać, to wszystko przez tą rozląkę, inaczej byłoby w porządku:(

Gość turkusowy kwiateek
mysle ze zaczyna Cie "wychowywac" - zaczyna działać by to on miał wiecej do powiedzenia w tym zwiazku ... uwazaj na to