Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa :)

Co na prezent dla faceta?

Polecane posty

Gość onaa :)

hej, mam nadzieje że mi pomozecie. szukam czegoś dla faceta na urodziny. pytam o jakieś oryginalne pomysły: ramki do zdjec, kubki, perfumy, poduszki z nadrukiem, krawaty i tego typu pierdoły nie wchodzą absolutnie w gre, bo predzej spale sie ze wstydu niz dam mu kubek z jego imieniem :D myslalam o czyms oryginalniejszym typu, 4 pudełka, w jednym kieliszki, w drugim wino, w trzecim np jakiż żel nawilżający czy cos, a w czwartym np kokarda, ktora np zawiazałabym sobie po odpakowaniu... to tylko taki przykład żeby zarysowac wam o co mniej wiecej mi chodzi. robiliście tego typu prezenty? macie jakieś ciekawe pomysły? czekam na propozycje :) pozdrawiam! miłego dnia.

Gość Mała Mi....
moze zrob jakaś kolacje przy świecach, winko, prysznic....i tak dalej ;)

Gość prezentowa
ja swojemu kiedys kupilam portfel. i drugi prezent, jaki ode mnie dostal to zdalnie sterowany latajacy helikopter, bo marzyl o nim, jak byl dzieckiem.

Każdy facet lubi rozmaitego rodzaju gadżety, więc wydaje mi się, że jakaś fajna nawigacja, albo CB radio przypadłyby mu do gustu. W sumie takie rzeczy trochę kosztują, ale można znaleźć miejsca, gdzie da się takie urządzenia kupić taniej, np. w wassermanie - fajny sklepik internetowy, dużo sprzętu i ceny dla ludzi.

Gość lalalalalallall
korek analny

Gość nie będę ideałem
ja ostatni kupiłam spinki do mankietów:)

Gość strzel go w pysk