Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naddia1

pomoc, dziwny ból

Polecane posty

cześć słuchajcie, odczuwam okrutny ból prawego boku promieniuje od tak jakby wątroby poprzez prawą część peleców do łopatki, ostre kłucie w żołądku, podbrzuszu, jestem cała spuchnięta, nie mogłam dziś pierścionka założyć. Wogóle to po środku pleców i klatki piesiowej odczuwam kłucie. Teraz mam strasznie i boje się że coś mi się zaraz stanie. Od rana się dziwnie czuje,ale wszystko się nasiliło. Co mam zrobić, jakie leki do lekarza nie pójde a wszystko kłuje, plecy brzuch jakby miało pęknąć

Gość A może to kamień żółciowy
Czasem tak właśnie się objawia zapalenie woreczka. Przechodziłam przez to.

nie żartuj, zaraz się przekręce :/ ale to też boli po środku pleców, matko z bólu mi się w głowie keci

możecie mi pomóc, ja wiem że lekarz,ale teraz nigdzie go nie znajde co to może być i jak mam sie ratować

Gość Zadzwoń do poradni
rodzinnej i zapytaj o wizytę domową.

Gość atak woreczka żółciowego
to silny jakby opasujący ból na wysokości wątroby, zjadłaś coś ciężkostrawnego? weź coś rozkurczowego np. no spa, połóż sie na prawym boku i ogrzewaj wątrobę ciepłym kompresem. No i do lekarza musisz się wybrać i na USG

wczoraj ale dziś nic nie jadłam,jestem o jabłkach i waflach ryżowych bo nie mogę nic przełknąć ale skąd to uczucie opuchnięcia,nie ma dziś gorąca a to do gin czy ogólnego z takim czymś?

Gość atak woreczka żółciowego
jak ból jest bardzo silny, to zadzwoń na pogotowie, dzadzą ci dożylny zastrzyk rozkurczowy i po paru minutach ból minie, ale do lekarza pierwszego kontaktu i tak musisz iść

ale wo ogóle czuj się dziwnie, boli lub kuje momentami głowa, koło ucha mnie boli, gardła. Te plecy po środku. A jak mnie paraliżuje? Przecież tak nagle wszystko nie może boleć, pomocy :(