Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uiuiu

która lepsza marka laptopa??

Polecane posty

Gość uiuiu

toshiba? asus? czy hp ? moze ktoś doradzi bo nie mogę sie zdecydować (

Gość o ja je_ bie:)
kup sobie lenowoSL410....super sprzet:)

Gość TYLKO DELL!!!!!!!!!!!!!!
w polsce jest duza siec serwisow, ktore naprawiaja. wgl delle sa trwale i sie nie psuja, chociaz uroda nie grzesza. toshiba sie przegrzewa, hp przereklamowany ;/

A co ty chcesz od Asusa? Że ty miałaś problemy to nie znaczy że kiepskie są, więc nie pieprz głupot. Bo równie dobrze możesz mieć problemy z laptopem każdej innej marki.

Gość gorace lato i bikini
ja polecam asusa. hp strasznie grzeja.

Gość uiuiu
ake miałyby być te parametry :( nie znam sie na tym w ogóle ... a w sklepie mi wciną kit :(

Gość tylko asus

"toshiba sie przegrzewa, hp przereklamowany ;/" Chyba jakoś odwrotnie to było. Ale trudno się dziwić że laptop sie przegrzewa jak ludzie kupują laptopy z nie wiadomo jakimi kartami graficznymi GeForce 13272 i katują w gry. To potem powstają mity że dany sprzęt się przegrzewa. Tymczasem jak się nie gra w najnowsze tytuły to wystarczy karta zintegrowana i wtedy trudno o przegrzewanie. No i procesor koniecznie Intel. Intele są wydajniejsze, mniej zużywają prądu i mniej ciepła wydzielają niż procesory AMD w laptopach.

najlepsze sa DELL - kupuj tylko te z gwarancja na kolejny dzien - po zgloszeniu serwis ma obowiazek przyjechac nie pozniej niz 24 od zgloszenia i naprawic na miejscu moj maz pracuje w firmie ze sprzetem komp i oni na wlasny uzytek kupuja tylko i wylacznie dell - nie wzgledu na oszczednosci (bo to nie tani sprzet), a na jakosc. w domu tez mamy delle

Osobiście mogę polecić, jeśli nie grasz w najnowsze gry Asusa K52F, zintegrowana grafika, procesor Intel Core i3 lub i5. I przystępna cena, od 2 do 2,5 tysiąca już kupisz.

Gość uiuiu
myślałam o intel core 3 i windows 7 tylko ze nie wiem którą marke wybrać :( na co jeszcze zwrócić uwage ...?

Oj ludzie nie przesadzajcie już z tą jakością. Ja mam kadłubek Asusa (czyli taki że się nie kupuje gotowego sprzętu tylko w sklepie serwis ci montuje procesor, dysk, pamięć) już 3 lata i nie narzekam. Jedyne problemy jakie miałem to napęd optyczny wymieniłem niedawno, no i się grzał - ale przeczyszczenie i świeża pasta termoprzewodząca na procesorze zaradziły na to. Prawda jest taka że elektronika to wszędzie ta sama chińszczyzna a i obudowy produkują te same firmy takie jak Compaq, Compal, czy Asustek. A Toshiba czy Dell to tylko montują podzespoły w nie.

Gość o ja je_ bie:)
ja i wielu moich znajomych pokupowalismy sobie lenowo z windows7 i 64 bitowe fakt mielismy jeden problem z netem, bo w grudniu tylko plus mial na nasze laptopy oferte ale jest to sprzet super, nie grzeje sie, nic sie z nim nie dzieje....smiga super

Gość julka kulka
toshiba

Gość julka kulka
toshiba, mi sie nie przegrzewa i jestem bardzo zadowolona

Gość julka kulka
toshiba, mi sie nie przegrzewa i jestem bardzo zadowolona

nie polecam acera, chociaż trzeba przyznać, że serwis mają błyskawiczny mimo to, nie warto denerwować się dziadostwem 🖐️

ja mam dwa delle i jednego asusa i z żadnym nic złego się nie dzieje, mimo iż sporo z nich korzystam.

Gość kasik1212
ja mam asusa już dwa lata, jestem bardzo zadowolona