Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Wiecie, co mnie tutaj wkurza? A co was wkurza?

Polecane posty

Co chwilę coś naprawiają, tematy nie wchodzą albo wchodzą od razu trzy na raz:o Wiecznie jakieś modernizacje, a tak naprawdę to forum wygląda jak za króla Ćwieczka. Ani awatarów, ani ulubionych np. kafeteriuszy. Jeśli chcesz odpisać, muszę najpierw wpisać pseudonim, później potwierdzić, później wpisać hasło:o Jeśli usunę ciasteczka znikają ulubione tematy:o Ktoś zupełnie bez wyobraźni to projektował:o Co was wkurza na kafe?

Gość przez pewien czas h
tylko to, ze się zacina. nie lubię avatarów i innych udziwnień jak dla małych dzieci

Wkurza mnie dokładnie to samo :O "to forum wygląda jak za króla Ćwieczka" Rozbawiłaś mnie, dzięki :D

Może i udziwnienia, mnie też do szczęścia nie potrzebne. Ale żeby nie można było wejść na stronę i się zalogować:o Tylko przy temacie pseudo, potwierdź, hasło, potwierdź:o

Gość alberto contador
najbardziej mnie wkurwia lanserka na kafe :o

Tak, tematy ze zdjęciami są wkurwiające:o Ale jeszcze bardziej, że jeśli skrytykuje się dziewuchę ze zdjęcia, to zlatują się jakieś jej podobne maszkarony i twierdzą, że krytykujesz z zazdrości:o

mnie wkurza to że kafe zeszło na psy... :O zagladam tu od dawna i kiedys bylo naprawde co poczytac a teraz gówniarzeria na zmiane pokazuje cycki albo swoje pryszcze :O

To prawda, też jestem tu od lat:o I zauważcie, że graficznie nic się tu od lat nie zmieniło:o

Wkurza mnie jeszcze wszechobecne chamstwo i obrzucanie się błotem. Denerwują mnie też tematy z serii: pani x to dziwka, pan y to pedał :O I właśnie... oceńcie fotkę, twarzy, nóg, dupy itd.Czy ludzie naprawdę potrzebują się dowartościowywać w ten sposób? :O

Gość alberto contador
uwielbiam kozaczyc :classic_cool: gdybym nie mogl tu kozaczyc moje zycie nie mialoby sensu :classic_cool:

Gość wkurzają mnie kiepskie podszyw
ale ten od alberto był super:D:D

i jeszcze wkurza mnie mentlność ludzka, która tutaj wychodzi jak na dłoni. pomijajac to jak bardzo beznadziejne jest wklejanie tu swoich fotek, to wkurza mnie że właśnie w tematach tego typu jak pokaże sie zdjecie jakiejs laski to zaraz 15 kaszalotow sie znajdzie ktore wynajdą u niej wszelakie mankamenty - od przydługiego palca od stopy do przydużego lewego oka :O z kolei jak wklei tu swoja fote jakiś mongoł i napisze ze ma kompleksy jak sobie poradzic to zaraz kółko wzajemnej adoracji prawi takiej jaka to jest urocza i fajna i kobieca itd. (szczegół że wygląda tak że lepiej przemilczec sprawe i znaleźć inny wątek) :P

Gość alberto contador
to nie był podszyw :o:classic_cool: sprawdzone und potwierdzone :classic_cool:

Gość do psychicznej kafezdziry
dobrze, że ma sz poczucie humoru

tematy w stylu " czy jestem w ciązy ?? " no ku.......... a skąd my to mamy wiedzieć :O

Gość Obślubienica
a mnie wkurza, że nie mogę się powstrzymać od krytykowania innych

Gość Obślubienica
I jeszcze mnie to wkurza, że nie chce mnie żaden facet, podobno przez tą fotkę w stopce, ale nie jestem pewna, chyba ten kapelusz jest do dupy, jak myślicie?

Gość Obślubienica
Ja o sobie pisze, nie o tobie:P

O o o mnie wkurza , ze do ulubionych ematow jest ograniczone miejsce. I to wpisywanie hasla, a jak czasami jeszcze wyskoczy ten kod to juz w ogole!! lwdwo to mozna odczytac.

o a teraz mnie wkurza , ze napisalam ostatnia i nikt nic nie odpisuje

Gość Obślubienica
Oblubienica no może troszeczkę:)