Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaaaa1990r-19..............

O 18 mam randkę ale jest jeden problem mianowicie mam faceta dobrze robię??

Polecane posty

no i co z tego, że nie będziesz z nim uprawiała seksu :O Ty z premedytacją zamierzasz, na zlość facetowi, umówić się z innym :O:O Myślisz, że jak bedziesz sie z nim całować to jakoś cię usprawiedliwia? Daję sobie rękę uciąć, że gdyby to Twój facet umówił się z laską i całował się z nią, to jęczałabyś że cię zdradził. Głupiaś i tyle. Ale cóż, dzieciak jesteś (o ile 1990 to rok urodzenia) To, że "żie zdraszisz go przez seks" (cóż za absurd...) to nie znaczy, że go nie zdradzisz. Nie masz jaj i tyle. I zero honotu i godnośc. I szkoda chłopaka, bo jaki by nie był, to zasługuje na szczerość. Źle ci z nim, to żegnam, a nie umawiam się z innymi.

Oczywiście ze robisz zle. Jezeli nie czujesz sie szczesliwa w tym zwiazku to go skoncz i zacznij nowy. Nie zaczynaj wplatywac sie w klamstwa i sekrety bo tak tylko go zranisz. Pozatym, takie zachowanie jest bardzo niedojrzale.

"i ta randka na 100% nie skończy się na trzymaniu za rączki heh w końcu mu odpłacę za te łzy ..." Piszesz to co jest wyżej... ja nie napisałam, że będziesz uprawiać seks. Napisałam, że idziesz na spotkanie z pewnym nastawieniem i to jest dla mnie najgorsze (w łóżku też możesz się z nim "tylko" całować)...

"i ta randka na 100% nie skończy się na trzymaniu za rączki heh w końcu mu odpłacę za te łzy ..." Piszesz to co jest wyżej... ja nie napisałam, że będziesz uprawiać seks. Napisałam, że idziesz na spotkanie z pewnym nastawieniem i to jest dla mnie najgorsze (w łóżku też możesz się z nim "tylko" całować)...

jeszcze się głupio tłumaczysz, że seksu nie będzie, może będą pocałunki :O Mam nadzieję, że chłopaczyna dowie się, jaka jesteś, i prędzej on zostawi Ciebie, skoro Ty nie masz odwagi tego zrobić.

ja już postanowiłam, spotkam się z tym facetem ale nie będę robić niczego głupiego tylko porozmawiamy ta niby randka jest podwójna bo będzie tez moja najlepsza koleżanka i jeszcze jeden chłopak ..pogadamy sobie , pośmiejemy się i tylko tyle i tak cały czas siedzę w domu :o

a mój chłopak na 100% się nie dowie :) to byłby jakiś cud jakby się dowiedział ...

"ja już postanowiłam, spotkam się z tym facetem" Pytam po raz kolejny, po kiego grzyba pytasz o zdanie na forum, skoro w pustej głowie już sobie postanowiłaś, że idziesz i koniec? "nie będę robić niczego głupiego tylko porozmawiamy" Poniżej Twoja wypowiedź: "napisze wprost SEXU NIE BĘDZIE chodziło mi o np. pocałunek ale nigdy w życiu nie zdradziłabym faceta z którym aktualnie jestem w związku przez sex" Czy ty masz mózg? :O

"ja już postanowiłam, spotkam się z tym facetem" Pytam po raz kolejny, po kiego grzyba pytasz o zdanie na forum, skoro w pustej głowie już sobie postanowiłaś, że idziesz i koniec? "nie będę robić niczego głupiego tylko porozmawiamy" Poniżej Twoja wypowiedź: "napisze wprost SEXU NIE BĘDZIE chodziło mi o np. pocałunek ale nigdy w życiu nie zdradziłabym faceta z którym aktualnie jestem w związku przez sex" Czy ty masz mózg? :O

Gość xxxxd
wow! wiesz moim zdaniem to on Cię potrzebuje tylko po to zeby miał go kto wozić , a sam chce korzystać z życia. Ale możel epszym wyjściem byłaby rozmowa??

Gość lefisko321
Nie zapomnij uświadomić faceta, że spotykasz się z nim dla zemsty. Na pewno będzie zachwycony!!! Fajnie, że traktujesz kogoś jak debila, jak rzecz. Swietnie to o Tobie świadczy. Uczucia innych juz się nie liczą? Oby jak najmniej takich jak Ty na świecie!!! Bo przez takie własnie egzemplarze inni potem tracą zaufanie do ludzi!!!

pod waszym wpływem postanowiłam że nie będę się z nim całować :p a te komentarze że niby nie mam mózgu itd. to zostawcie sobie dla siebie ok ? hmm tylko ciekawe czy on miał takie skrupuły wątpię ...

czy on miał takie skrupuły wątpię ... On, to znaczy kto, twój obecny facet czy ten, z którym masz/nie masz zamiaru zdradzać faceta? Po pierwsze, ty nie masz zadnych skrupułów, jesteś wyrachowana i nieuczciwa. Po drugie, skoro aż tyle masz do zarzucenia facetowi, aż tak ci ciężko i źle, i tak chcesz mu zrobić na złość, że umawiasz się z innym, to po co, pytam się, po co z nim jesteś? Nie masz mózgu, to oczywiste :D Jestes pusta jak dzwon, tyle w temacie

a ten facet co się z nim spotykam to przecie się we mnie nie zakocha od razu na pewno go nie zranię ... chociaż widzę że mu się bardzo podobam , już od 7 dni błaga mnie o spotkanie ;) pogadamy sobie , pośmiejemy się a potem zerwie z nim wszelkie kontakty :)

heh życie jest za krótkie żeby siedzieć na dupie , to się tyczyło mojego obecnego faceta ... hmm no nie wiem czy mnie on zdradził raczej nie ale kiedyś z 2 lata temu tez umawiałam się na takie randki z 1 dziewczyną ale przeczytałam smsy i błagałam na kolanach abym z nim została . Nie zostawię go , sama nie wiem dlaczego przyzwyczaiłam się , jest zawsze przy mnie kiedy chce , pociąga mnie itd.

"heh życie jest za krótkie żeby siedzieć na dupie" A no to pewnie :D aleś durna "hmm no nie wiem czy mnie on zdradził raczej nie ale kiedyś z 2 lata temu tez umawiałam się na takie randki z 1 dziewczyną ale przeczytałam smsy i błagałam na kolanach abym z nim została" Czy ty umiesz pisać po polsku? "nie zostawię go , sama nie wiem dlaczego przyzwyczaiłam się , jest zawsze przy mnie kiedy chce , pociąga mnie itd." I z wdzięczności za to idziesz go strzelić w rogi z innym, no brawo :D

ale ten koleś co się z nim umawiam tez jest niczego sobie :p . Pobawię się trochę i dam mu spokój :) a jeśli mój chłopak się dowie to się uciesze chciałabym żeby ze mną zerwał ....

Gość sdfsadf
ale super jesteście. aktualnego sobie zostawiacie w pogotowiu jakby z tym nowym nie wyszło :o co z tego że go nie lubicie, ważne że ma kto was pieprzyć :o a potem się dziwicie że was żaden nie szanuje

o kurcze nie wiem dlaczego tak napisałam może za szybo oczywiście to nie ja 2 lata temu umawiałam się na randki z dziewczyna tylko on się umawiał ;)

przeczytalam to co napisalas i stwierdzilam, ze to jednak nie jest najlepszy pomysl na zakonczenie waszego zwiazku....bo z tego co napisalas wywnioskowalam ze chcesz to zrobic tylko nie wiesz jak.... a tak poza tym to twoj facet przesadza i to niezle i ja bym nie mogla zkims takim byc

no może i masz w tym trochę racji boje się samotności zawsze kogoś przy sobie miałam ...

Gość kaczucha jestem i już
nie gadajcie z nią. jezeli w nicku okreslila swoj rok urodzenia czyli 1990 to zal mi jej. idz gowniaron umyj du-pe a dopiero potem ja dawaj innym

Gość kaczucha jestem i już
jest to ewidentny przykład niedojrzałego związku dwoch niedojrzałych osób czyli gówniarzy. powinno sie za to zamykac takie dzieci

wellness-ja wszystko rozumiem .. ..że to nie najlepsza metoda .... ale ja po prostu jestem za słaba żebym z nim skończyć (on zawsze po takich kłótniach przychodzi do mnie , nęka tel mówi ze się zmieni że kocha , płacze itd) przecież ja tez mam uczucia , kochałam go kiedyś bardzo .. teraz też ... ale nie mam na tyle siły żeby powiedzieć koniec może ten nowy facet mi tej siły doda bo coś czuje że jeśli z moim chłopakiem nie zerwie zmarnuje sobie życie ... z tego co widzę bardzo lubi alkohol , kolegów i panienki też , a do tego jest nieprzewidywalny

Gość nie kumam cie autorko
o chcesz sie rozstac z tamtym czy nie bo raz piszesz...: a jeśli mój chłopak się dowie to się uciesze chciałabym żeby ze mną zerwał .... a wczesniej pisalas ..."Nie zostawię go , sama nie wiem dlaczego przyzwyczaiłam się , jest zawsze przy mnie kiedy chce , pociąga mnie itd. to chcesz z nim byc nadal czy nie bo cos tu smierdzi prowokacja bo autorka sie myli w swoich wpowiedziach