Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepookojoona25

usg piersi

Polecane posty

Gość zaniepookojoona25

Boli mnie lewa pierś, poszłam z tym do ginekologa, ale że byłam przed okresem to lekarz nic nie mógł powiedzień, kazał zrobić usg piersi. Robiłam je tydzien temu, 3 dni po okresie,a w piątek wyczułam guzek nad brodawką. Pani z usg powiedziała, że mam torbiel 5mm na pograniczu kwadratów zewnętrznych piersi lewej. Czy możliwe jest aby nie zauważyła tego przy brodawce, chociaz dokładnie mi jeździła po brodawce (powiedziałam jej że czasami jest wciągnięta). Ponadto powiedziała, że u mnie ciężko jest coś znaleść bo dużo mam grusczołów. Teraz nie wiem czy iść jeszcze raz. Czy miał ktoś podobnie?

Gość kurde mole...
idź jeszcze raz. powodzenia.

Gość zaniepookojoona25
Właśnie się zastanawiam, bo skierowania od lekarza rodzinnego nie dostane, będe musiała poczekać do przyszłego miesiąca i iść ponownie prywatnie. Pani doktor powiedziała, że to z powodów hormonalnych i że rak nie boli, a właśnie mam robione badania hormonalne. Zobaczymy. Jeśli miał ktoś podobnie, to chciałam żebyści się podzielili swoją wiedzą i przejściami. Z góry dziękuje!

Gość zaniepookojoona25
up

Gość wymarzona
lekarz rodzinny ma obowiazek wydac skierowanie do poradni schorzen sutka,ja tam wlasnie chodzilam,tam sa ginekolodzy ktorzy na miejscu zrbia Ci usg i w razie potrzeby wyznacza date na zrobienie biopsji,i tu wlasnie niespodzanka mnie spotkala bo podczas wykonywania u mnie biopsji torbielka zniknela,podcza wklucia igly pekla i zniknela. Idz do rodzinnego i domagaj sie skierowania,dlaczego masz chodzic prywatnie jak sa podstawy do tego zebys mogla sie leczyc cz y tez konsultowac w poradni schorzen sutka,to zasrany obowiazek kazdego rodzinnego wystawic takie skierowanie.