Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joogi

ucieczka z domu?

Polecane posty

Gość joogi

Witam Was. Mam taki problem. Moj chlopak 2 noce przebywa u mnie. Jego rodzice wiedzą o tym, lecz nie wyrazili na to zgody. Teraz straszą policją. Czy moze byc to potraktowane jako ucieczka? Co moze zrobic policja skoro przebywa u mnie dobrowolnie? Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Gość joogi
Dodam, ze mamy po 17 lat.

Gość nie jest pełnoletni
więc mogą przyjść do ciebie i siłą doprowadzić do domu

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a twoi rodzice sie ciesza na ten fakt?:O

Gość odpowiem......
a co na to Twoi rodzice ?....pozwalają na taką sytuację ? chłopak jest nie letni i jego rodzice mogą go nawet siłą ściągnąć do domu bo to może być potraktowane jako ucieczka z domu...a jak wmiesza się w to wszytko policja to i nadzór kuratora może dostać wszytko zależy jak daleko się posuną jego rodzice ....przecież kiedyś będzie musiał wrócić do domu....a Ty też na mądrą raczej nie wyglądasz jak pozwalasz na coś takiego

Gość joogi
oj bo on u mnie po weselu został, mial wrocic wczoraj, ale ze tak powiem troche wypil i wolal nie wracac, bo byloby jeszcze gorzej,.

Gość odpowiem......
chłopak powinien zaraz po weselu wrócić do domu a nie że został a Ty jeszcze pozwoliłaś na to żeby na nowo zachlał i bał się wrócić ...nie dziw się jego rodzicom że się martwią i denerwują ....oboje jesteście nie letni i jak później zaufać i pozwalać na wyjścia z domu jak taki numer odwalacie...chcecie udawać dorosłych to zachowujcie się jak dorośli i odpowiedzialni ludzie