Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jflkmblvcbmvfd

onieśmielają mnie przystojni faceci, boje sie ich..;(

Polecane posty

Gość jflkmblvcbmvfd

jestem ładna, nawet pewna siebie, nie jestem szarą myszką, a gdy ide na randke z przystojniakiem on mnie oniesmiela, nie ma juz pewności siebie, czuję sie gorsza :(( jak sie przemóc, bo taka bierność, rezygnacja z kogos kto mi sie podoba powoduje ze jeszcze sie gorzej czuje i mam wyrzuty ze nie spróbowałam :((

Gość Lindsy
Cóż zaradzić trzeba weź sie w garść dziewczyno bo ci piekne lata przeminą i uschniesz jak krzak nie widząc czemu i jak ?! hi hihi hi sama sobie musisz dać rade na kafe nikt nie da ci złotego środka:)

Gość jflkmblvcbmvfd
Lindsy co mam zrobic jak sie wziasc w garść

Gość jflkmblvcbmvfd
:(

Gość fajny nick masz, taki z
"pomysłem"

Gość Makinwa Ska
Odpowiedz na to pytanie jest prosta :) Po prostu nie mysl o tym ze jest przystojny i cie oniesmiela traktuj go jak zwyklego przecietnego kolege :) Budujesz sobie w glowie mur... jezeli on zaprasza cie na spacer czy gdzie kolwiek to juz jest toba zainteresowany reszta zalezy od Ciebie

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
mam dokładnie to samo :O ladna towarzyska, ale jak mi sie facet podoba albo wiem ze ja sie jemu podobam to od razu inczej sie zachowuje sztywno , oniesmielają mnie jestem sztuczna stremowana nie wiem co gadac :( zachowuje sie jak nienormlana, a z kolegami ekipa normlanie :O o co chodzi :(