Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaa632748326423478234634

dziewczyny ostrzegam nie jedzcie

Polecane posty

tego świnstwa z mcdonalda , hot dogów nie pijcie napoi gazowanych sztucznie barwionych ,chipsów itd. Byłam prawie idealna, od maja jadłam jakieś 2 ,3 razy w miesiącu coś w mcdonaldzie ,albo jakieś hot -dogi. to mi wyskoczył cellulit na tyłku i ciężko mi go spalić! tzn już go trochę spaliłam ,ale nadal jest widoczny. także ostrzegam was od mc-donalda z daleka chyba ,że bardzo rzadko. poza tym nawet nie chcę myśleć jak to wpływa na ogólne zdrowie...

Gość bele de jour
i uwazasz, ze wszystkiemu winne zarcie z maca??:o

dodam ze czesto po takim zarciu miałam gazy i nieregularne wypróżnienia

Tak . Bo jestem szczupła, ładna i mam 23 lata i nigdy wcześniej takich problemów nie miałam. a odkąd zaczełam jeść to świństwo pojawił się cellulut . dobrze ,że chociaż znika powoli...

tia po zjedzieniu 5 hamburgegow dostalas celulitu :D jadam dosc czesto fast foody, pije sporo coli i jakos nie tyje i celulitu prawie nie mam :P

tia po zjedzieniu 5 hamburgegow dostalas celulitu :D jadam dosc czesto fast foody, pije sporo coli i jakos nie tyje i celulitu prawie nie mam :P

Gość Powiem tak !!
po jakiego uja kilka razy wysyłacie posty skoro wystarczy odswiezyc stronę !!!!!!

Ellinka ja też już teraz ,,prawie nie mam" ,ale prawie robi duzą różnicę... tak czy siak już tego jeść nie będę. nawet badania udowodniły ,że to źle na skórę robi