Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xu

POLSKA - PSEUDOKATOLICKI, GOOWNIANY NAROD

Polecane posty

Gość xu

stacza się na dno. Zlodziejstwo, przekupstwo, kręcenie lodów, wzajemna nienawiść, jad, cynizm, arogancja. Po prostu masakra. Wasze dzieciaki będą takie same. Dlatego ja nigdy w życiu nie wyjdę za mąż za polaka, rozwalonego na kanapie cwela z browarem i zarośniętą gębą, co by miał na dom wiecznie wyrąbane i tylko by mnie do garów zaganiał. zalicie się ze europa sie znas smieje, a SAMI K....a, robicie z siebie pośmiewisko! Będziecie sięwiecznie użalać nad sobą, nad swoją martyrologią, jacy my to biedni byliśmy w czasie II wojny swiatowej, jak to walczyliśmy o wolność a teraz G...WNO!!! W ogóle o tą wolność nie dbacie tylko dajecie Doopy ruskim i innym wszystkim dookoła, zero honoru, zero godności, zero sumienia. ZAL DO SETNEJ POTEGI!!!!

Gość xu
za nikogo k.....a nie wyjdę, p......ę związki małżeńskie

Gość xu
za nikogo k.....a nie wyjdę, p......ę związki małżeńskie

Gość do wziecia
kij ci w dupe koszerny psie:)

Gość xu
za nikogo k....a nie wyjdę, p.....ę związki małżeńskie

Gość do wziecia
kij ci w dupe koszerny psie:)

Gość dr56sere
Zaraz zrobią z ciebie żyda, bo twoim obowiązkiem jest kochać kraj. Prawda jest taka ,że rodowici Polacy to w większości prości, zawistni ,ludzie be wykształcenia. A nawet jak mają to są dalej prymitywni, ksenofobiczni. Elita zginęła podczas wojny, niestety i mamy to co mamy. Ale są inteligeni ludzie, trzeba być wybrednym i kopać w dupę każdego kretyna a nie łudzić się że się zmieni.

Gość meszugene
czy słyszę kwakanie zza grobu? :classic_cool:

Gość do wziecia
antypolakiem byc mozna a antysemitą juz nie???

Gość do wziecia
ty parszywy antypolaku...ksenofobia sie szerzy na kafe...

Gość xu
dr56sere: trafiłes w sedno.

Gość dr56sere
Za co mam kochać ten kraj? Za mochery, brak pracy i perspektyw, za zacofanie intelektualne, ciemnogród? Za nasz wspaniały rząd. Ktoś kiedyś powiedział że mamy żydowski łeb i polskie ciało.

Gość xu
jakieś dwa lata temu polacy dali całemu światu do zrozumienia, że "piłka nożna" jest dla nich złotym cielcem, bożkiem, wyznacznikiem swiętości i honoru. Z powodu jakiegoś karnego będą szlachtować arbitrów, mordować ich rodziny i palić mieszkania. Żeby tylko faceci, nie! tak samo kobiety - w takich właśnie chwilach wychodzi polski gnój: słownictwo jak z rynsztoka, jad, nienawiść i nie znające granic prostactwo. I nasza wspaniała stolica Warszawa, jakże pomysłowa agencja reklamowa Althermedia wywiesiła plakat z Webbem ażeby ludzie mogli na sobie na NIego pluć i lżyc do woli. TAK SIĘ REPREZENTUJE POLSKA, MOI RODACY!

Gość oczywiście że jesteście żydkam
tylko zydki odnosza się z nienawiścią do Polski, to jedna z cech po której można was poznać...moja znajoma zawsz etak pluła na "ten kraj" kiedyś przez przypadek wlazłem w jej profil na nk i sie okazało że w znajomych ma pełno ludzi którzy deklarowali że są żydami a jej siostra zamiszczała całą galerie fotek z tel awiwu i jerozolimy śmiedzicie czosnkiem na kilometr pejsy 🖐️

Gość xu
nie jestem zydką, jestem polką ale coraz bardziej zaczynam się tego wstydzić, chyba się k....a wyrzeknę tego obywatelstwa, bo polski trzeba sie wszedzie wstydzic, gdziekolwiek sie nie pojedzie

Gość dr56sere
sam jesteś Zydem ,tylko zakonspirowanym, udajesz Polaka, ktoś kto czuje Żyda sam nim jest. Tęsknię za polską elitą, której nie ma.

Gość xu
i chyba już długo nie będzie:(

Gość xu
Polska pod względem krajobrazu jest faktycznie piękna, tylko ludzie, co ją zamieszkują są z d...y wzięci

Gość o ja je_ bie:)
tak....polska to piekny kraj tylko polacy jakby zatrzymali sie w latach 80tych co zrobia krok do przody, zaraz robia trzy w tyl:(

Gość xu
a Euro juz za dwa lata.. o zgrozo:( chyba zaczne juz sobie bunkier kopać