Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostawila mnie

zostawila mnie dziewczyna...

Polecane posty

Gość zostawila mnie

po 2 latach związku rzuciła mnie dziewczyna, moja wymarzona kobieta z którą chciałem spędzic całe życie. 2 lata była ze mną , by na koniec nie powiedziec nic i odejsc... zapewniała, ze jest zakochana i ze chce byc ze mna do konca... jestesm przybity. nie podala zadnego powodu... mam megadoła. 2lata zycia mi zmarnowała

Gość Pijanapowietrzem
skoro ci zmarnowała AZ 2 lata z twojego życia,to więcej się z żadna nie wiąz,to ci go nie zmarnują całkowicie

Gość zostawila mnie
zmarnowała, bo planowalismy razem przyszłosc a ona mnie 2 lata zwodziła, skoro nie myslała powaznie o zyciu to po huj ze mną była? czy sa jeszcze na swiecie normalne dziewczyny...? ja mam 22 lata

Gość fgfg54
lepiej szybko o niej zapomnij bo jak nie to bedzie Ci dalej marnowala;)

Gość sara_bonati 65
a ile ona ma lat?

Gość zostawila mnie
ona ma 20 lat...zachowała sie jak gówniara 16 latka... zapewniała o swojej milosci caly czas a zerwala poprzez sms, powod jaki podała: odkochała się. Odkochała się w przeciągu tygodnia bo wczesniej kochała- przynajmniej tak twierdziła.

Gość yyyyyyyyy899999999
nie martw sie koles to jest normalnka wielu ludzi tak ma

Normalka ? To aż strach mieć dziewczynę w takim razie... Nigdy nie wiadomo kiedy nagle się odkocha i przyśle ci SMS-a że to koniec.

Gość zostawila mnie
strach...zawsze moze sie okazac perfidną suką...

Gość kociczkaaa
u mnie jest na odwrót ja jestem z chłopakiem (24letnim) już 3.5 roku i niewiem czy on planuje ze mną przyszłość, mówi , że tak, ale nie robi nic w tym kierunku i też niewiem jak jest naprawdę, czy warto dalej się w to angażować mam prawie 20 lat , młoda jestem wiem, ale też chciałabym wiedzieć na czym stoje

Inna sprawa że teraz większość związków zaczyna się, kończy i trwa przez SMS-y, gadu-gadu, chat'a, skype'a. Niewiele jest już związków w realu. A te co są w większości ograniczają się do wspólnych imprez i seksu. Niema już miejsca dla prawdziwej miłości, rozmów i wspólnych zainteresowań.

Gość mufinka0
Brak jej odwagi żeby powiedzieć Ci wprost że odchodzi i dlatego sms napisała. żenujące są takie osoby jak ona.

Gość mamboleo
ja słyszałem o takiej co chodziła przez 5 lat - na studiach - a potem rzuciła chłopaka. Chłopak się powieśił

mufinka0 to samo mysle o takich osobach- a do tego jezeli mowi, ze kocha a sama nie wie co te slowa znacza

Gość mamboleo
ja słyszałem o takiej co chodziła przez 5 lat z chłopakiem - na studiach - a potem rzuciła tego chłopaka. Chłopak się powiesił... ale ty nie bądz taki głupi.

Gość kociczkaaa
Rodowita- to nie jestem sama, eh...

Gość zostawila mnie
tylko jak działac, zeby sie nie nadziac? Jak mozna sie angazowac, skoro w kazdym momencie mozna dostac po dupie...ehh , ciezko mi bedzie sie ogarnąc... jest mi ciezko w chuj.

Gość ggggggggggght
hej szkoda mi cie kolego i przykro mi .. wiesz co zapewniam cie ze ona wróci tylko niewiem czy ty bedziesz chciał.. moze tylko potrezbowała przerwy ..zateskni i wróci.. kapryśna jakaś

Gość ggggggggggght
hej szkoda mi cie kolego i przykro mi .. wiesz co zapewniam cie ze ona wróci tylko niewiem czy ty bedziesz chciał.. moze tylko potrezbowała przerwy ..zateskni i wróci.. kapryśna jakaś

Gość ggggggggggght

Ciężko Ci cokolwiek doradzić. Nie wiemy jak było między Wami. Może jedynie Ci się wydawało, że jesteście szczęśliwi. Poza tym - może to słabe pocieszenie- ale mogło być gorzej. Ja np. zmarnowałam 7 lat. (rozeszliśmy się przez Jego trzykrotną zdradę. )

Gość angie230
wkurzają mnie laski pokroju twojej byłej... najpierw niby wielka miłość a po pewnym czasie nagle koniec, zryw przez sms'a... k***wa co za ludzie teraz sa na tym świecie, a co z uczuciami drugiej osoby? nagle to przestaje być ważne? uważam że sobie kogoś znalazła, jest młoda, a młode najczęściej szybko się nudzą... poczekaj i nie śpiesz się z kolejnym związkiem, a napewno nie z kolejna gówniarą... powodzenia, wszystko się ułoży!

Ciężko Ci cokolwiek doradzić. Nie wiemy jak było między Wami. Może jedynie Ci się wydawało, że jesteście szczęśliwi. Poza tym - może to słabe pocieszenie- ale mogło być gorzej. Ja np. zmarnowałam 7 lat. (rozeszliśmy się przez Jego trzykrotną zdradę. )

Gość lider661...
Byłem z dziewczyną 2 lata tak samo jak ty . W trybie natychmiastowym zaczęła mnie traktować jak kolegę zlewka totalna . pytałem się czy coś się stało to zapewniała że nie . zapewniała że to przejdzie i że mnie bardzo kocha itp. co się okazało po tych 2 latach zostawiła mnie dla byłego .

Gość szaszaaa
ja się rozstałam po 7 i nie dramatyzuje... nie ta to inna

Gość baa3223vaa
Bo niepotrzebnie planujecie, nie wiadomo co , po co ? na co? gdzie wam się śpieszy? naprawdę waszym jedynym celem jest zostanie uziemionym? Planujecie, układacie... gdzie w tym wszystkim miejsce na spontaniczność? na szaleństwo? Myślicie, że jak zaplanujecie sobie ślub, niewolę, dzieciaczki od razu na głowie, to wasza miłość będzie szczęśliwa, wieczna i trwała? Wtedy zaczynają się problemy! Teraz jest dla was najlepszym czasem związku... Związki rozpadają się i po 20 latach więc autorze nie dramatyzuj. Kochałeś ją, boli ...rozumiem. Ale na siłę jej przy sobie nie zatrzymasz, jak nie kocha to zrozum, może nie jest to zależne od niej. Wolałbyś nadal trwać z nią w związku wiedząc, że Cię nie kocha? Byłoby Ci lepiej?