Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariapol1

czy mój mąz może być bi

Polecane posty

Gość dariapol1

Witam, tydzień temu myślałam że takie rzeczy zdarzają się tylko w filmie do momentu kiedy przez przypadek na kompie męża zobaczyłam stronę z ogłoszeniami erotycznymi, lecz szoku doznałam jak zobaczyłam maile od facetów i to co tam było napisane(fantazje o sexie z drugim facetem). Na w/w stronie był zalogowany od 2 lat zapytałam się czy ma cos do ukrycia i wtedy powiedział o portalu. Tłumaczył się że to są tylko jaja jakie sobie robi z chorych ludzi, co gorsza były też tam jego zdjęcia. Sama nie wiem co mam robić jestem z nim w ciąży i ciężko mi jest pojąć że osoba z która żyje może być BI.

Gość on nie jest bi
on ejst gejem. ukrywa sie. pewnie pochodzi z katoliskiej rodziny i wie ze nikt by go takiego nie zaakaceptowal, stad zona i dziecko. on cie nie kocha..

Gość homofobie się leczy!
ty parszywa homofobko! twój mąż to nie twoja własność i ma prawo kochać innych mężczyzn! takie ścierwa homofobiczne jak ty powinny mieć swoje miejsce w komorach gazowych! zero tolerancji kurwa w tym kraju jest! co za zaściankowe zadupie!

Gość podsumujmy to wreszcie
no nie jest z tobą szczery, to nieuczciwe, niech sobie sypia z kim chce ale nie może oszukiwać kobiety, z którą jest, nie wiem co bym zrobiła, zwłaszcza, że jesteś w ciąży - współczuję, właśnie dlatego staram się nie uzależniać od facetów, aby móc w takiej np, sytuacji odejść, nawet w ciąży

Gość dariapol1
tolerancyjna jestem, ale nie do takiego stopnia. Uzależniona finansowo nie jestem, więc zawsze mogę odejść. Tylko nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć

Gość FVDAG
Porozmawiaj z nim szczerze. Fantazje erotyczne i korespondowanie z osobą tej samej płci nie jest równoznaczne z tym, że mąż zmienił orientacje seksualną. Z resztą nie powinien cię zdradzać ani z kobietami, ani z mężczyznami.

Gość alltheway
Znam dobrze środowisko homoseksualistów, mam bardzo wielu znajomych wśród gejów, znam ich zwyczaje i ich naturę. Nie wiem,czy to nie jest podszyw,ale mimo wszystko odpowiem. Jeśli faktycznie przyłapałaś męża na czymś takim-to on nie jest bi, on jest gejem. Zjawisko biseksualizmu zdarza się u kobiet-one potrafią w tym samym stopniu czuć popęd do kobiet i do mężczyzn. Natomiast u facetów jest inaczej, oni jeśli zdradzają jakieś skłonności tego typu to znaczy,że są gejami. Mogą długo być sami przekonani do tego,że sa bi, ale prawda prędzej czy później wychodzi na jaw. Przykra ta Twoja sytuacja. Mądrze tu ktoś napisał,że pewnie ożenił się z Tobą ze względu na społeczeństwo,rodzinę. Co nie oznacza,że Cię nie kocha! Ludzie mylnie myślą,że jak ktoś jest gejem to oznacza,że nie tknie kobiety. Nieprawda. Geje lubią piękno, lubią otaczać się pięknymi kobietami, mają dla nich wiele czułości. Wtedy im się wydaje,że są "normalni",dlatego tak się dzieje. Musisz mu wyłozyć kawę na ławę.

Gość fdfdogdf34234
pewnie kolejna podpucha..

Gość alltheway
Znam dobrze środowisko homoseksualistów, mam bardzo wielu znajomych wśród gejów, znam ich zwyczaje i ich naturę. Nie wiem,czy to nie jest podszyw,ale mimo wszystko odpowiem. Jeśli faktycznie przyłapałaś męża na czymś takim-to on nie jest bi, on jest gejem. Zjawisko biseksualizmu zdarza się u kobiet-one potrafią w tym samym stopniu czuć popęd do kobiet i do mężczyzn. Natomiast u facetów jest inaczej, oni jeśli zdradzają jakieś skłonności tego typu to znaczy,że są gejami. Mogą długo być sami przekonani do tego,że sa bi, ale prawda prędzej czy później wychodzi na jaw. Przykra ta Twoja sytuacja. Mądrze tu ktoś napisał,że pewnie ożenił się z Tobą ze względu na społeczeństwo,rodzinę. Co nie oznacza,że Cię nie kocha! Ludzie mylnie myślą,że jak ktoś jest gejem to oznacza,że nie tknie kobiety. Nieprawda. Geje lubią piękno, lubią otaczać się pięknymi kobietami, mają dla nich wiele czułości. Wtedy im się wydaje,że są "normalni",dlatego tak się dzieje. Musisz mu wyłozyć kawę na ławę.

Gość nie mam mgr ale mam
popisz z pannami bi i zobacz reakcje meza :) jesli chodzi o niego to mysle ze jest albo BI albo ukrytym gejem - zaden facet ktory jest w 100% hetero nie bedzie sie bawil w ogladanie innych facetow zwlaszcza nago, nie mowiac o wysylaniu swoich zdjec. o ile by mnie kochal i nie zdradzal to nie mialabym pretensji o jego orientacje (mo moze gdyby byl gejem bo czulabym sie jak piate kolo u wozu) ale z BI nie mialabym takiego strasznego problemu.

Gość dariapol1
To nie jest żadna podpucha po prostu szukam jakichkolwiek informacji co mam w chwili obecnej zrobić. Jeśli chcecie wierzcie jeśli nie to nie. Dziękuje za słowa wsparcia i "krytyki". Mam nadzieje że żadna kobieta nie będzie takiej sytuacji i nie będzie musiała przechodzić takich rzeczy

Gość mój brat cioteczny tez taki
mój brat cioteczny tez taki był, był gejem , ze 30 lat sie z tym meczyl, teraz dla spokoju ma zone i dziecko , ale widać że sie meczy ze to mu nie pasuje , niestety ale to co piszesz ewidetnie świadczy o tym że jest krypto gejem z rodziną dla pozoru , zaden normalny hetero facet nawet dla zabawy nie oglada innych facetów, bi tez nie