Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tosterka

Dziewica - pomocy!

Polecane posty

Otóż, jestem dziewicą. Nie czuję się gotowa na pierwszy raz i na razie nie chcę tego robić. Z okazji tego, że jestem niedoświadczoną dziewicą jestem strasznie ciasna i najdelikatniejsze dotkniecie mojego faceta mnie boli. Co zrobić, by móc włożyć palec do pochwy na tyle, by nie uszkodzić błony? Bym nie byla tak ciasna?

Gość ladaco
ja ciebie rozdziewiczę jak chcesz

Wypij lampke wina, rozluznij sie... niech Cie facet podniec, zrobisz sie wilogona.. i co ma cie bolec? ja jak bylam dziewica.. to takie sprawy nie bolały, ogolnie jakos malo co bolalo i wszystko poszlo przyjemnie pzdr.

nie moge pic bo biore leki ;) potzreba czasu? ale nawet ejsli ejstem rozluzniona to boli, kiedy liże

Gość matacz..
zobacz sobie na rodzaje błon dziewiczych wpisz w google , jesli masz ta najgorsza dla kwesti jej pzrebicia paluszka tan nie włozy facet nie uszkadzajac błony , nie kazda też dziewica ze wzgledu wlasnie na rodzaje błon moe uzywać tamponów !!

Gość jak chcesz włożyć palca
nie uszkodziwszy błony? Widocznie masz dość grubą błonę i tylko krew miesiączkowa się przedostaje. A żeby włożyć tampon czy palec to musiałabyś tę błonę naderwać. Błona znajduje się zaraz po wejściu do pochwy na 1/4 palca. Więc skoro nie jesteś gotowa na stratę dziewictwa palcami, to daj sobie spokój z takimi pieszczotami

Matacz co Ty pierdolisz. Nawet jak sie przebije blone tamponem, to nadal sie jest dziewica. Dziewictwo to kwestia umyslu, a nie fizycznosci.

Gość matacz..
ja nic nie pirdole , o czym innym piszesz ty , a o czym innym ja ! rozumiem pojecie dziewica w kwesti iz to taka która nie współzyła nigdy ,a nie jako ze błone ma zerwaną !! czytaj mnie z zrozumieniem !

matacz a skąd mam wiedziec jaki mam rodzaj błony? raczej tego sie nie dowiem, a wole nie ryzykwoać, chce być na razie dziewicą i fizyccznie i mentalnie, a dotyk, nie powinien boleć, nawet delikatne lizanie nie powinno i chcę temu zaradzić

to ile ty masz lat? btw jak cie boli zwykly dotyk tzipki, nawet jezykiem to ty tam juz kurwa hodujesz dobre 3 lata stan zapalny :o ta psiocha ci nie smierdzi od tych bakterii, grzybów i kłykci? do lekarza idz!

Gość matacz..
błona jest wewnatrz cipki , nie na zewnatrz , zatem lizanie całowanie łechtaczki musi byc przyjemne bo nie dotyka sie nawet błony ! cos jest nie tak z toba , albo nie wiesz o czym piszesz ....

Gość matacz..
podalem linka , wiec masz odpowiedz jaka masz ty błone wystarczy lusterko i po problemie !

Gość matacz..
innymi słowy swietnie sie bawisz prawda ??

Gość matacz..
tam gdzie gwiazdki wywala jest rodzajeblon.html

Gość matacz..
eb w miejsce gwiazdek wpisac