Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zwykle dziwne pytania

Jak długo się spotykacie zanim jesteście parą?

Polecane posty

Czy można np się spotykać pół roku i nie być jeszcze parą?

Gość nie to zabrabnione

Wiem, że to nie zabronione ale ciekawi mnie czy się zdarza, bo wydaje mi się, że ja jestem do tego na najlepszej drodze:)

Gość podsumujmy to wreszcie
to zależy od kontekstu znajomości, jeśli nie jesteście parą to chyba ta znajomość jest raczej koleżeńska i nie zmierza do związku, o jakim myślisz

ja z mężem spotykałam się 2 miesiące, parą byliśmy 3 lata a teraz jesteśmy małżeństwem :) a co jest powodem, że parą nie jesteście?? czekasz na pytanie "bądź moją dziewczyną?"

Gość My poznaliśmy się 5 lat temu
i od początku jesteśmy parą :P Wiem, że to dziwne, ale tak jest.

mozna....tylko wtedy trzeba uwazac na to czy druga osoba chce w ogole ''cos wiecej'' czy odpowiada jej po prostu taki uklad, ze sie spotykacie a nie jestescie para

Spotykamy się, chodzimy za ręce, całujemy.. uprawialismy seks. nocuje u niego czasami. kocham go, ale on nie zaproponował mi jeszcze chodzenia :(

ja po prostu nie umiem być w parze, przejście do następnego etapu jest w gestii chłopaka czy czasem w gestii dziewczyny?

Jesteśmy już po studiach:) Spotykamy się,nie chodzimy za ręce, nie całujemy.. nie uprawialismy seksu. nie nocuje u niego .nie kocham go, i on nie zaproponował mi jeszcze chodzenia

Jesteśmy już po studiach:) Spotykamy się,nie chodzimy za ręce, nie całujemy.. nie uprawialismy seksu. nie nocuje u niego .nie kocham go, i on nie zaproponował mi jeszcze chodzenia

Gość ona szalona......
mam ten sam problem, nie wiem w jakim związku jestem

Ale na razie to nie trwa pół roku, tylko miesiąc

Gość
moje wszystkie zwiazki wygladaly tak, ze najierw sie spotykalismy w gronie znajomych a potem zaskakiwalo i bylismy para. a na randce nie bylam jeszcze w moim 25letnim zyciu;P

--->ona szalona...... A jak to wygląda u Ciebie?

to się go zapytaj czy uważa Cię juz za swoją dziewczynę, bo może jużź parą jesteście , może dla niego jest to już logiczne, że jak uprawialiście sex, chodzicie razem za ręcę i nocujesz u niego to jesteście parą i nie musi Cię o to pytać :D nie musisz pytać o "chodzenie" zapytaj czy jesteś już jego dziewczyną :D

czyli jak w koncu jest. Umawiacie sie czasem na spotkanie gadacie sobie a potem mowicie sobie czesc i kazde idzie w swoja strone? Tak to wyglada?

"czyli jak w koncu jest. Umawiacie sie czasem na spotkanie gadacie sobie a potem mowicie sobie czesc i kazde idzie w swoja strone? Tak to wyglada?" Dokładnie tak to wygląda, z tym, że spotykamy się dość często i jest cmok na powitanie i pożegnanie

Gość ona szalona......
zapytał sie czy chcę by c jego dziewczyną, odpowiedzialam ze tak i pytam "a ty" odpowiedział "zastanowię się" no i teraz przyjeżdza co jakis czas, jest super jak jest, ale nie dopuszcza mnie do swojego zycia, nie wiem jak mieszka, nie wiem co robi, czasem milczy tydzień i nie odpowiada na maile, robi co chce i jak chce i kiedy chce, ale przyjeżdza do mnie 80km rozlatującym sie autem jak w zegarku co tydzien lub dwa, i wtedy zyjemy jak malżeństwo

-->wellness No jak to moja jest inna? Brzmi dokładnie jak z twojego opisu? Czym się różni?

Gość ona szalona......
i ja nie wiem czy jemu zależy, czy się bawi, czy zaspokaja jakies swoje potrzeby, nie mówi co czuje, ale trwamy w tym dziwnym układzie ktory nie wiem czy prowadzi do związku czy do nikąd :(

--->ona szalona...... Rozumiem, że wy akurat się całujecie i uprawiacie seks, kiedy się spotykacie? Ale rzeczywiście jego zachowanie dziwne, jakby nie traktował cię poważnie. Musisz mu zadać parę poważnych pytań

--->ona szalona...... A ile macie lat?

Po prostu znalam kogos kto spotykal sie z kims, ale to bardzo skomplikowane. Krotko mowiac spotykali sie razem przez dlugi okres czasu z tym ze w przeciwienstwie do was oni zaszli troche dalej niz tylko cmok na pozegnanie.........ale nie pokazywali sie nigdzie razem. Czasem ciezko cos takiego zrozumiec i czlowiek jest wtedy bardzo bezradny

Gość ona szalona......
on pisze że przyjezdza i jest u mnie kilka dni, ja gotuję on robi u mnie remont, wychodzimy na spacery, sex tez jest, ale jak wyjeżdza to tak jakby to był tylko sen, bo zostaje twarda rzeczywistosc złożona z pustki

Mi się wydaje, że my się prędzej zaczniemy pokazywać razem niż przejdziemy pod innymi względami dalej....