Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kesha 666

CZY DWIE LUB TRZY WROZKI POWIEDZIALY WAM TO SAMO???

Polecane posty

Gość kesha 666

Mialyscie sytuacje ze dwie albo nawet trzy wrozki powiedzialy wam mniej wiecej to samo ale jednak sie nie spelnilo? Lub sie spelnilo? Ja kiedys bylam, wlasnie u trzech i powiedzialy mi cos czego byl nie chciala wiedziec. I cale zycie mam spierniczone bo wiecznie o tym mysle... Jak jest u Was??

Bóg zabronił korzystania z usług wróżek/wróżbitów. Ponieważ przeczy to pierwszemu przykazaniu - Nie będziesz miał bogów cudzych przedemną. A kiedy Bóg to powiedział, ziemia drżała i skały pękały. Mnie osobiście ostatnio zaczepiły na ulicy (w dwóch różnych miastach) dwie Cyganki i obie powiedziały że "ja szczęścia nie mam i mieć nie będę". Cóż. Zależy co miały na myśli mówiąc "szczęście". Ja w każdym razie polegam nie na ich wróżbach, tylko na opatrzności bożej. Bogu się zawierzam. Jezusowi Chrystusowi.

Gość kesha 666
Tez uwazam ze do wrozek lepiej nie chodzic ale wtedy poprostu cos mnie sklonilo do tego. Zaluje do tej pory ze poszlam (a minelo juz ok 5 lat) ale nie cofne czasu. Interesuje mnie tylko czy komus, mimo tego ze wiecej niz jedna powiedzialy to samo, sie nie spelnilo?

Gość califoornia girl
mi sie nic nie spelnia:( ale wrozyly mi tu na kafe, wiec pewnie to byly podszywa:O

Gość kesha 666
na kafe to duzo ludzi se jaja robi wiec tego bym nie zaliczala do wrozby :)

Gość califoornia girl
szkoda:( a juz tak sie coieszylam ze w lipcu spotkam milosc, a tu lipa:( a Tobie co wywrozyly? smierc, chorobe? podobno wrozki takich rzeczy mowic nie powinny...

Gość troche tego troche tamtego
ja u dwóch jasnowidz wszystko sie sprawdza na szczescie same pozytywy. A wiary z wrózbiasrtwem nie nalzeyz mieszac. po za tym jest jeszcze inna rzecz wrozkom jasnowidzom nie wolno mowic nic zlego co tyczy bezposrednio ciebie wiec jesli jest cos zlego nie powie ci albo doradzi co zrobic by tego uniknac a nie powie ze bedzie zle i koniec. jakies do dupy te twoje wrozki były. po za tym to co sie dzieje w twoim zyciu to wytwor twoich mysli. Jak sie naklrecasz negatywnie, albo boisz sie ze np zlamiesz noge to na bank ja złamiesz itd. pozdrawiam

Gość kesha 666
No wlasnie wiem ze nie moga mowic o zlych rzeczach a przynamniej o smierci (mam zostac mloda wdowa :(:(:( ) ale jak mi powiedzialy to co mam zrobic? Na poczatku mowilam sobie ze nie bede o tym myslec, ze to tylko bzdury ale jednak sie nie da. Teraz wszedzie musze wychodzic z partnerem (nawet jak jedzie po jedna srubke lub do mechanika sie o cos zapytac) bo boje sie ze bedzie mial wypadek. Wpadam w paranoje i jeszcze w koncu sama to na siebie sciagne! I najgorsze ze wlasnie duzo rzeczy mi sie sprawdzilo co powiedzialy (a to najgorsze ma niby byc za kilka lat....)

Gość califoornia girl
straszne, naprawde... moze to byly kanciary, a Ty do konca zycia bedziesz sie zadreczac. wiem ze to glupie, ale jakbys nie wychodzila za maz to nie zostaniesz wdowa

Gość kesha 666
moze i kanciary ale zeby to samo powiedziec? Malo prawdopodobne ;/ a juz o tym zeby nie wychodzic za maz myslalam :) na poczatku to wogole o zerwaniu myslalam ale sie troche opanowalam i jakos daje rade. Ale czasami jak zaczne o tym myslec to beznadzieja, wszedzie widze smierc. I to jest moze juz nienormalne a raczej napewno jest ale czasem jak jedziemy autem to normalnie wyobrazam sobie wypadek, w myslach widze jak by auto lecialo, dzie by walnelo itp. Okropne to jest Odradzam chodzenie do wrozek.

Gość Pola60
Ja mogę polecić wróżkę Grażyne jest konkretna i rzeczowa, mówi prawdę, nie przedłuża rozmowy ma numer tel 708-403-155 najtanszy jaki znam tylko 2,58zl/min

Gość Anka shklanka
Wróżki zawsze mówią prawdę ponieważ mają ogromną moc. Żaden zwykly człowiek nie przepowie Ci przyszłości ponieważ to moc paranormalna i tyllo niektorzy ja maja. Skoro ta moc nie jest ludzka a w nią wierzycie to musicie uwierzyć np. w cuda Pana Boga, które też nie były ludzkie. Na logikę więc - musicie przyznać że Bóg istnieje. Dlatego lepiej zawierzyć się Jemu, ponieważ Jego moc jest dobra i bezpieczna. A moc Szatana, który także jest aniołem, ale złym, chce Was zniszczyć. Wróżki mają moc od diabła. Magia istnieje naprawdę. Polecam książkę jakiejś aktorki bodajże ze Zlotopolskich ktora z ogromnym powodzeniem i świetnym skutkiem uprawiala magię a potem odkryła jako to syf http://m.empik.com/nawrocona-wiedzma-hurlak-patrycja,p1096881382,ksiazka-p

Gość gość
Zgadzam się Pani Grazyna z http://wrozkagauri.pl to zdecydowanie najlepsza z polecanych tutaj wróżek