Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytalinka

Konto w banku, pomóżcie!

Polecane posty

Gość pytalinka

Nadeszła pora by założyć konto w banku, jestem studentką, nie zarabiam, więc nie zależy mi na odsetkach gdyż kokosów na tym koncie przechowywać nie będę ;) natomiast zależy mi na darmowych przelewach przez internet, wypłatach z bankomatu i tego typu bajerach :) co polecacie? Gdzie macie konto? Ja myślałam np o Alior Banku, ING, Deutsche Banku...

Gość frytka frytkowska..
ja mam studenckie w PKO BANK POLSKI . misięczna opłata to 3,50 zł . + 10 zł /12 mies. za kartę do bankomatu.

mam konto w banku zachodnim i go nie polecam, darmowe konto to jedynie mit i ściema:P Innych z tych co podałać nie ocenię, bo nie testowałam, natomiast moge polecić mbank - jak mówią, że cos jest darmowe to jest darmowe i koniec :)

mam w ing i jest ok, 0zl za przelewy, bankomaty i konto, a jesli zrobisz transakcje za min 100zl karta to 0zl za karte

no w mbanku tez tanio ale juz nawet nie pamietam czy za przelewy sie placi czy nie, mozna miec tez wszystykie bankomaty free za 5zl/miesiecznie

Gość pytalinka
mam mieszane uczucia co do mbanku, myślałam o nim ale potem naczytałam się niepochlebnych opinii użytkowników, że są problemy z wpłatomatami, opóźnienia i inne problemy więc w końcu nie wiem co o nim sądzić.

nieprawda, regularnie kilka razy w meisiacu wplacam kase i na koncie jest po kilkudziesieciu minutach ja generalnie zadnych problemow z mbankiem nie mam, moi znajmomi tez nie

Gość pytalinka
czyli polecasz z czystym sumieniem? ;D