Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoom1

Dlaczego ona mi to zrobiła ...:(

Polecane posty

Gość Zoom1

Spotkałem sie z dziewczyną, na kilku randkach , wydawało mi sie że sie jej podobam na trzecie zapytałem ją czy moge pocałować. Ona powiedziała ze jasne ze tak...całowalismy sie chwile, byłem taki szczęsliwy, myslałem że skoro na to pozwoliła to coś do mnie czuje , kiedy odwioizłem ją do domu to dała mi buziaka w usta na dobranoc, na nastepnej randce również dała mi buziaka na dobranoc...myslałem że cos do mnie czuje...zrobiłem sobie nadzieje, zakochałem sie, po kilku nastepnych spotkaniacxh stwierdziła że myślała ze to są spotkania tylko przyjacielskie ( to po co dałą sie pocałować??????)...kiedy zapytałem dlaczego sie chciała całować, nie potrafiła na to odpowiedzieć... powiedziała że moze byc tlyko przujaciółmi że nic więcej do mnie nie czuje... i ze raczej nie ma szans żeby poczuła, ja juz nie daje rady, nie moge jesc, spać ,ciągle o niej mysle. Co jej sie stało?

Gość czary marry abra kadabra
nie poczuła chemii

Gość olevajka
zabawila sie toba??? dala buzi bo buzi to jej pasja??? zauroczyla sie ale jej sie odwidzialo???jest tak wiele pytan bez odpowiedzi,daj sobie z nia spokoj,nie jest warta twojego cierpienia,widac ze to jeszcze dzieciak