Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiesobiebajeczki

wyznanie milosci

Polecane posty

Gość takiesobiebajeczki

witajcie! zastanawiam sie co to oznacza///jestem z moim chlopakiem od 3 miesiecy. roznie miedzy nami bywalo, ale na poczatku to jemu zdecydowanie bardziej zalezalo, staral sie ( w sumie nadal to robi) nawet zaprosil mnie do swoich rodzicow na kilka dni, zapraszal mnie na spotkania ze swoimi przyjaciolmi itp. to moj pierwszy powazny zwiazek wiec wszystkiego sie dopiero ucze... w kazdym razie, zdazalo mu sie powiedziec ze mnie kocha, ale robil to jak sie klocilismy lub kiedy troche wypil i jezyk mial bardziej "rozwiazly" ;) ja nigdy mu na to nie odpowiedzialam, bo nie chcialam mu mowic czegos czego nie bylam pewna, on o tym chyba wiedzial bo na samym poczatku rozmawialismy o milosci i moiwlam mu ze dla mnie prawdziwa jest wtedy gdy sie kogos dobrze zna, szanuje i ufa mu... w kazdym razie zrozumialam niedawno ze go naprawdę kocham i powiedzialam mu to gdy zegnalismy sie po cudownym weekendzie, spedzonym razem w gorach... ale on nie odpowiedzial na to w ogole... przykro mi sie zrobilo i sama nie iwem co o tym myslec... jak wy sadzicie?? prosze o wasze sugestie :D

A czy zawsze musi być odpowieć ?! co chciałaś usłyszeć ja ciebie też ?! Według mnie to normalne słowa można zastąpić gestem

Gość takiesobiebajeczki
hmm...szczerze mowiac myslalm ze mi powie ja ciebie tez... nie wiem czy to rodzaj "zemsty" na to ze jak on mowil te slowa to ja nie odpowiadalam... ale czy to nie byloby dosc malostkowe z jego strony?jesli chodzi o gest, to takiego wtedy nie wykonal,,, bylo to w niedziele, dzis chcialam sie z nim spotkac, ale napisal mi ze musi dluzej pracowac... nie wiem co myslec... czy uwazacie ze histeryzuje myslac ze on zwyczajnie mnie nie kocha? wiem ze to jak wyznania do bravo, ale jakos tak chcialam sie poradzic innych, a najlepiej robi sie to "wzglednie" anonimowo :)