Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaradna kobitka

On jest typowym nieudacznikiem i nie wiem czy nasz zwiazek ma sens

Polecane posty

Gość zaradna kobitka

mam od roku faceta typowego nieudacznika. W ciagu roku zmienial prace juz 6 razy, jego zarobki to maks 1100zl, mieszka z rodzicami, wzial pozyczke w jakims providencie by mnie zabrac na wakacje i teraz ma problem bo musi oddac. A mi powiedzial ze pieniadze te zarobil, zeby splacic to wpadl na pomysl ze wezmie pozyczke w jakims Skoku Stefczyka:O juz nie wiem co myslec o jego nieudacznictwie, chce tez slubu i bysmy zamieszkali u jego rodzicow. Kocham go, jest mi z nim swietnie ale jakos nie widze naszej przyszlosci. Zastanawiam sie czy go nie zostawic i dlatego szukam rady i podpowiedzi co zrobic w takiej sytuacji?

Gość bogdan-25
a jakie ma wykształcenie?

Gość fcgfgfc
myśli tak jak nasz minister finansów. bierze pożyczkę żeby spłacić inną pożyczkę. :P

Gość zaradna kobitka
ma 26 lat. Najlepsze jednak jest to ze poznalam ostatnio mezczyzne bardziej zaradnego, ktory chce sie ze mna umowic. Oczywiscie nie wiem co by wyszlo z tego, ale tez nie dowiem sie nigdy bedac caly czas z moim obecnym chlopakiem

Gość bogdan-25
Boże, jakie to głupie, że kobiey interesują się tylko tzw. zaradnymi facetami. Może pić, bić, byleby był zaradny. Jak w jakimś społeczeństwie pierwotnym. Ale na takich ludzi nie ma lekarstwa.

Gość z papierosem w ustach
lepiej z zaradnym niż z nieudacznikiem, miłośc Cie nie nakarmi

Gość elizka29
Uciekaj kobieto jak najdalej.Twoj facet to wypisz wymaluj mój eks mąż.Rozwiedliśmy się właśnie dlatego,że za moimi plecami nabrał sobie pożyczek i nie chciało mu się spłacać.Nie miej złudzeń,jesli się zmieni to tylko na gorsze i wpędzi Cię jeszcze w jakieś kłopoty.