Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiramisu25

Co sądzicie o imieniu KAROLINA? Chcę tak nazwać swoje dziecko...

Polecane posty

Gość bardzo mi się podoba

Gość sluski klaskie
Mi też się podoba, sama dałabym tak na imię swojej córce :)

Gość spoczko
dobrze ze nie Nikola, Dzesika, itp. Ładne imię Karolina.

Gość wiosennapani:)
mnie sie nie podoba żle mi się kojarzy

mnie też się bardzo podoba :) jak na razie to jedyne możliwe imię dla mojej przyszłej córki

sympatyczne imię, nie mam złych skojarzeń :)

Gość moja papuga ma tak na imię
;)

Gość za długie

Imię ładne tylko przynajmniej nie jakieś Dżesiki czy inne jakieś . Ale te imię zawsze było popularne w szkołach . Zawsze u mnie w klasie było z 5 Karolin . Ale prawie każda Karolina jaką znam,to zakręcona,a zarazem inteligentna osoba ;)

Gość dfbvgabg
wszystkie karolny ktore znam sa malo inteligentne i puszczalskie, glosne i wulgarne :P

Gość 123124
Jeszcze w ciąży nie jesteś a już o imię pytasz...

Gość n;kjop
ja jestem karolina mam skonczone studia i do tego 2 podyplomówki, nie jestem malo inteligentna wszyscy mowia na mnie karola

Gość ładne imię
sama mam tak na imię :) i do określeń powyżej nic się nie sprawdza...

Gość Alexxxxxxa
Mnie się bardzo podoba, ale jest długie i dzieci skracają na Karola, co już brzmi gorzej :o

Gość juveqa
Po co nas pytasz o zdanie? Tobie ma sie imie podobac i juz. Mnie sie Karolina wyjatkowo nie podoba. I co z tego?

Gość JEJEJ
Karolcia to piękne imię. wypowiedzi, że za długie itp są żenujące. pozdrawiam

Gość imię takie sobie,
ale plus dla ciebie za nie Dżesikę, Nikolę czy Wanessę

Gość A ja mam,
Córcie Karolinke - 6 miesięcy. Zauważyłam,ze to ostatnio bardzo popularne imie :-( I miałam koleżanką w liceum o imieniu Karola.

Gość A ja mam,
I z tego co wiem i moge wśród znajomych dzieci i dorosłych Karolin zaobserwować, że są to silne jednostki, o mocnym charakterze i wiedzące czego chcą. Uparte,ale pozytywnie. W większości wyjatkowej urody - nie pisze ,ze bardzo ładne, bo to pojęcie wzgledne. Poza tym nie kązdemu kazdy typ urody odpowiada. Do tego bystrem wesołe, lubie się bawić i śmiać. Mam tylko nadzieje,ze ta upartość u mojej nie bedzie się bardzo objawiać.

Gość mamusia karolinki
jak my szukalismy imienia dla coreczki to wlasnie Karolina spodobalam sie i mi, i mezowi! Niedlugo Karolinka konczy roczek! :) Ja dopiero po fakcie dowiedzialam sie, ze Karoliny to charkaterne dziewczyny! MOja nie jets wyjatkiem.

Karolinka ----ładne imię ....takie delikatne dla dziewczynki:) ja mam córcie Sare :)... bardzo mi się spodobało...jest dość mało używane ale za to normalne. nie jak nicola, dżeskika i inne wymyśle i oklepane tego typu .. ale każdy ma swój gust i tyle opinii będzie ;-) pozdrawiam!!! 🌻

Gość hmm...hm....
To zalezy...dla dziewczynki bardzo pasuje...ładnie...Karolcia...Karolina Ale dla chłopca...to juz nie bardzo...raczej Karol.... ;-)

Gość gość
Ja mam tak na imię. Gdy byłam małą dziewczynka mówili do mnie Lola, zresztą przyjaciele i rodzina, nawet mój mąż i teściowie nadal tak do mnie mówią mimo, że mam 30 lat. W tym imieniu podoba mi się to, że forma oficjalna jest ładna ale i posiada dużo zdrobnień, które każdy może sobie wybrać. Najczęściej używane to Lola, Lolcia, Karolcia, Karolinka, Karolynka, Karii. A mój 3 letni brat mówi do mnie Joja i też jest słodkie. Ma też dużo odpowiedników za granicą, więc jeśli nawet będzie trzeba wyjechać to też, nie będzie problemu. Gdy studiowałam we Francji mówili do mnie Lotte (Charlotte po Francusku to Karolina). Ja lubię swoje imię. I prawda jest taka że osoby o tym imieniu są uparte i wiedzą czego chcą, nie zgodzę się z opinią k***y (miałam tylko jednego partnera seksualnego mojego męża), co do inteligencji - doktorat !!.

Gość gość
Mam siostrę Karolinę. Przez 30 lat mi się nie naraziła więc imię całkiem przyjemnie mi się kojarzy :D I ku zaskoczeniu niektórych kur**ą nie jest. Ani puszczalską. Jest inteligentna i bardzo ambitna :))

Gość Little M
Mam Córę Karolinkę. Inteligentna, urocza i energiczna dziewczynka. :)

Gość gość
Nie ładne i trudne do wymówienia zwłaszcza dla dziecka. Naprawdę jest mnóstwo ładnych imion.