Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niskopulsowababa

niski puls i wysokie ciśnienie

Polecane posty

Gość niskopulsowababa

WITAM!!! Może ma ktoś z Was taki problem jak ja? Mam wade zastawki tzw Zespół Barlowa,który według lekarzy (niektórych) nie jest wadą,a jednak potrafi uprzykrzyć życie 😭 Przy takim załamaniu pogody,jak np ostatnio odczuwam: przyśpieszone bicie serca,wysokie i niskie ciśnienie na przemian,kołatanie serca,uczucie pustki w sercu,bóle w klatce piersiowej,zawroty głowy,wrażenie jakby serce robiło fikołki (tego nie znoszę) i ogólnie jestem osłabiona i rozbita. Jeżeli mam cisnienie wysokie np 144/90 to puls 43,jeżeli cisnienie niskie 98/70 to puls 98. czy ktoś z Was ma takie dolegliwości i wypadanie płatka? Jak sobie z tym radzicie ??

Gość ala

Myśmy się z małżonkiem zdecydowali na Duo Control. Trochę sobie na temat pulsooksymetrów poczytałam w internetach i ogólnie takich urządzeń do domowego prywatnego użytku jest teraz bardzo dużo w sprzedaży. Kiedyś pulsoksymetry mieli co najwyzej w szpitalach ;))

Gość ala

Warto pomyslec o Duo Control jeśli ktoś potrzebuje mieć w domu pulsoksymetr. Mały poręczny ale z precyzyjnym pomiarem (ma atesty).

Gość magda
Dnia 20.02.2019 o 15:12, Gość ala napisał:

Warto pomyslec o Duo Control jeśli ktoś potrzebuje mieć w domu pulsoksymetr. Mały poręczny ale z precyzyjnym pomiarem (ma atesty).

Potwierdzam i polecam :)

Gość mat

Mi Duo control przydaje się w sumie dość rzadko, ale tak czy owak muszę czasami sobie zmierzyć natlenienie krwi i wtedy takie urządzenie jest nie do zastąpienia. Bardzo intuicyjne, wygodne, do zabrania ze sobą wszędzie.