Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icodalej?

znacie kogos, kto wział slub nie kochajac, nie czujac pozadania

Polecane posty

Gość icodalej?

do malzonka? tylko dlatego, ze lepiej byc w małzenstwie, niz samotnym. jak to sie dlaej potoczyło?

Gość mnogi
na pewno zle

Gość to i ja tu pobredze
mojej kuzynki były mąż ożenił się z nią bez miłości bo mu rodzice kazali jak się dowiedzieli że jest gejem i kazali mu się z nią ożenić i zrobić jej dziecko bo chcieli mieć wnuczka mimo iż synuś gej - a jak to się skończyło? a no tak że ta moja kuzynka raz wczesniej wróciła do domu i zastała swego małżonka z kochankiem w łóżku... o mało nie doszło do tragedii, bo ojciec tej dziewczyny chciał go zabić jak sie wszystkiego dowiedział, ale skończyło się na rozwodzie...

Gość to i ja tu pobredze
mojej kuzynki były mąż ożenił się z nią bez miłości bo mu rodzice kazali jak się dowiedzieli że jest gejem i kazali mu się z nią ożenić i zrobić jej dziecko bo chcieli mieć wnuczka mimo iż synuś gej - a jak to się skończyło? a no tak że ta moja kuzynka raz wczesniej wróciła do domu i zastała swego małżonka z kochankiem w łóżku... o mało nie doszło do tragedii, bo ojciec tej dziewczyny chciał go zabić jak sie wszystkiego dowiedział, ale skończyło się na rozwodzie...