Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dmistraaa

czy pasuje

Polecane posty

A ja mam inne pytanie do ciebie,skoro zależy ci tylko na ocenie fryzury i włosów to czemu pokazujesz swój biust?

Gość dmistraaa
no co jest az tak zle? for stan

Gość weesoolyy koopeereek
O NIE ZNOWUUUUUUU TYYYYYYYY! MYSLAM ZE JUZ NA ZAWSZE ZNIKNELAS Z TEGO FORUM :o:o:o

Gość malenka88
nowa fryzura wyglada jak bys zrobila fotjke zaraz po przebudzeniu

Gość zasadą już jest
ładnie i biust ładny także

A ja mam inne pytanie do ciebie,skoro zależy ci tylko na ocenie fryzury i włosów to czemu pokazujesz swój biust?

Chłolera..gdzie jest ten fryzjer? Bo nie chciałbym do niego trafić :o. każdy ma jakieś słabości ;)

Ale czemu nie napiszesz że chodzi ci tak naprawdę o ocene twoich piersi i twojej urody a nie tylko fryzury?wstydzisz się czy jak?

Gość autorkatematuuu
filozof chodzimi mi o fryzure:) nie o cycki ,glodemu chleb na mysli

biust bierze górę - trudno sie nie sugerować. jeśli chcesz badać jeden czynnik, powinnaś inne pozostawić nienaruszone. Jak sobie ten twój biust zasłaniam i porównuję, to jednak na tym zasłoniętym wyglądasz o wiele korzystniej.

Gość Eugenio
Fajne masz cycki. Chętnie bym zrolował Twoje sutki. A co do fryzury - nic specjalnego.

Krokodylka1-Dokładnie tak,po za tym w na takich zdjęciach kogo tam fryzura interesuje,jak by była łysa to i tak nikt by tego nie zauważył. autorko tematu-prosty sposób żeby ci to udowodnić,robie sobie zdjęcie swoich nóg i się pytam czy moje nogi mogą być,na zdjęciu oprócz moich nóg widać mój penis,czy naprawdę zwróciła byś uwagę tylko na moje nogi i sprawiedliwie by e je oceniła bez patrzenia się na mojego penisa?

Gość autorkatematuuu
moje nozki maja 84cm

Gość autorkatematuuu
no nie ale ja nie pokazalam golych cyckow ani nawet na staniku to jest stanik plus top nie widac mi cyckow na wierzchu to co inne zupelnie

autorka tematu-Ale widać ci wyraźnie kształty i masz lekki dekolt,ile ty masz lat że nie znasz jeszcze seksualności męskiej?Po za tym i ja i ty doskonale wiemy w jakim celu wkleiłaś te fotki i dlaczego nagle zmieniłaś bluzki na tych fotkach?

Gość autorkatematuuu
zreszya nie wazne wiem jestem strasznie brzydka,ojciec mi to wmawial przez cale zycie w liceum dziewczyny nabijaly sie z mojego wygladu az wkoncu mialam mozliwosc poprawic troche swoj wyglad tzn kupic jakies fajne ciuchy ,opalic sie na solarium ,isc do kosmetyczki ,wybielic zabki i tak czuje sie nie atrakcyjna i czasami mysle ze maz mnie klamie sie jestem ladna piekna bo zaden facet nie zwraca na mnie uwagi ..musze hcyba byc beznadziejna..nie nie macie mnie przekonywac ze jest inaczej bo wiem ze zaden normalny i przystojny facet nawet na mnie nie spojrzy a jak spojrzy to pogardzi ,nie o to chodzi ze chce zdradzic meza ale chcialabym byc atrakcyjna dla innych nie wiem czemu mi tak na tym zalezy:(

Gość autorkatematuuu
ten czarny t-shirt byl zalozony przed wyjsciem a tamta bluzka na wyjscie ;)mam 23 lata

Gość autorkatematuuu
w mieszkaniu chodze jak obdratus brudny tshir splamiony jedzeniem mozna sie czasami z niego najesc;) a na dwor staram sie byc elegancka ale przeciez to i tak nic nie da jak potworem jestem

prawda obiektywna: jesteś atrakcyjna, masz wszystko na miejscu i nie daj się czarnym myślom. Nowa fryzura lepsza. Koniec tematu.

Gość może byc.

Autorka tematu-A gdzie ja napisałem że brzydka jesteś?Po za tym czemu tak młodo wyszłaś za maż?Mnie chodziło o to że nie umiesz powiedzieć wprost o co ci tak naprawdę chodzi.Co do twojej urody to uważam że ładna jesteś i seksowna,tylko co z tego skoro mężatka już jesteś,ale jest na czym oko zawiesić.Głupio tylko robisz że przywiązujesz tak wielką wagę do urody a nie do charakteru i intelektu.

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Według mnie zbyt wycieniowane, ale nie jest zle :)

Gość autorkatopikuu
nie przywizauje tylko i wylacznie wagi do swojego wygladu ale lubie dbac o siebie pielegnowac swoje cialko ,amlowac paznokcie ,kupowac kosetyki malowac sie czuje sie wtedy lepiej w swojej skorze ale nie do konca niestety kompleksow z mlodosci nie da sie wyplenić ;) a pozatym nie oszukujmy sie wyglad w tych czasach odgrywa bardzo duza role w poznawaniu ludzi ,szacunku do nich itp. A co do wyjscia za maz wyszlam niedawno jakies pol roku temu za mojego pierwszego faceta z ktorym jestem 5 lat i mamy 3 letnia corke..wiec slub to tylko formalność ,czy szybko pewnie i tak czasami zycie pisze rozne scenariusze;)

Gość autorkatopikuu
spisz czy filozofujesz?:D

Jeszcze nie śpię,twoja opinia dowodzi że świat się na lepsze nie zmieni,otóż powiedziałaś że ładnym w naszym świecie jest łatwiej,ale odpowiedz mi kto ten świat tworzy?Kto ten świat kształuje?Jeśli jutro wszyscy wyjdą nago na ulicę to ty tez sie rozbierzesz?A jesli będziesz mieć 40 lat i twoja uroda straci to wtedy nie będziesz wychodzić z domu i popadniesz w depresję?To że miałaś jednego mężczyznę to się chwali,zastanawiam sie tylko nad tym że jak byś poznała kogoś bardziej przystojnego który był by tobą zainteresowany to czy też byś była z tym obecnym?Dlaczego nie żyjesz swoim życiem ?Dlaczego nie robisz tego co ci twoja głowa podpowiada tylko robisz jak świat ci każe?Przecież kazdy człowiek jest inny i postępowanie człowieka na jeden wzór jest sprzeczne z jego charakterem,czasem urody nie można sobie wybrać,ty ja masz,masz ładne i duże piersi czyli ze natura łaskawie cię obdarzyła a ty ciągle masz mało i chcesz więcej,powiedz dlaczego?Zobacz ile jest brzydkich dziewczyn na których żaden facet nie spojrzy z porządaniem a mimo to żyją i godzą sie ze swoim losem a ty nie umiesz docenić tego co masz i sie z tego cieszyć,pamiętaj że należy się myśleć o tym co masz a nie o tym co ci brakuje,bo w pierwszym przypadku osiągniesz szczęście a w drugim przypadku smutek

Widzę że teraz to już ty spisz,albo i nie śpisz tylko robisz coś innego,mąż pewnie nie daje ci spać,nie dziwię się mu,jak bym miał taką piękną żonę to też bym nie dał jej spać.