Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narcyz 00

co mam robic kogo wybrac?

Polecane posty

Gość narcyz 00

witam po krotce przedstawie wam moja sytuacje byłam z chłoapkiem przez 3 lata rozstalismy sie z powodu jego ojca ktory nabuntowany przez swoja kochanke zakazał mu sie ze mna spotykac po 2 latach i tak jakos sie rozpadło teraz moj byly sie usamodzielnil ma własne mieszkanie i sie spotykamy nawet doszło do zblizenia bo cos miedzy nami znowu iskrzy ,po drugie mam teraz innego faceta juz dłuzszy czas ale od jakiegos czasu zaczelo sie miedzy nami ppsuc bardziej jestesmy jak znajomi niz parą ale jakos nie mozemy tego zakonczyc i czy mam teraz walczyc o swojego byłego tylko jego jedynego kochalam on chyba tez cos do mnie czuje bo dzwoni pisze namawia na spotkania niewiem co mam robic poradzcie cos dziewczyny

Gość kafezdzira ira ira
pij:classic_cool:

Musisz poprostu coś zdecydować byc może wybierzesz ta gorsza opcje ale przecież życie się nie kończy...:) Wybierz tego którego kochasz i wiedz że dawne problemy nie maja znaczenia bo zaczynacie jeszcze raz. poprostu spędź sama jeden wieczór zapytaj siebie czego pragniesz z kim chcesz spędzic życie. Może być bardzo źle, ale przeciez warto spróbować. Nie wolno pozostawiać miłość sama sobie... ;)

Gość ja lil
idz za glosem serca wybierz tego ktorego kochasz na prawde bo po co sie z kims meczyc jesli sie go nie kocha

No właśnie skrzywdzisz obecnego jesli go nie kochasz to najgorsze co może być, bedziesz myślami z tamtym... Nie krzywdź ludzi i spraw sobie udane życie to najlepsze rozwiązanie :) oczywiście jeśli wszystko pójdzie dobrze...