Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakoommpleksioonaaaa

Moje piersi i tyłek.POMOCY !!

Polecane posty

cocaine głupiaś ty jak but. powiem Ci szczerze że poznałbym Cie w realu, pewno jesteś wstrętna i żaden facet cie nie chce i swoją frustracje wylewasz na jakimś forum internetowym, gdzie ludzie mają różne zdania i zawsze znjadzie sie zakopleksiona krowa lub pryszczaty prawiczek który wciśnie swoje dwa grosze komentując czyjeś podejście do tematu, eh.....

Gość mkus17@interia.pl
wszystko jest na swoim miejscu i jest Ok :) zaakceptuj siebie to najważniejsze :)

Ok, więc tak: po pierwsze, to jak już odpowiadasz na moje dziecinne i niskiego poziomu zaczepki, to "obrażaj" mnie w rodzaju męskim bo jestem ku*wa facetem, po drugie to winszuję niebywałego talentu psychologiczno-jasnowidzkiego przy ocenie mojego intelektu na podstawie jakichś tam pierdów na forum, po trzecie to kto dał ci prawo do wypowiadania się za większość facetów, robiłeś jakieś badania statystyczne opinii publicznej wśród mężczyzn? ty to po prostu taki "najmądrzejszy z całej wsi", cnie?

Masz super piersi i extra tyłeczek - jest cała masa facetw ktora lubi takie a nie wielkie a juz tym bardziej silikony - miedzy innymi ja do takich naleze - poza tym silikonowe cucyki sa fajne ale tylko do ogladanie natomiast w dotyku mega porazka - Wiec zostań taka jak jestes - bo piersi masz mega sexy

Gość nie słuchajjjj
Nie słuchaj nastoletnich młodzieńców i młodych siks,oni się nie znają. Ja -dojrzały mężczyzna,mówię Ci,że masz bardzo zgrabny i mały tyłeczek,i pieknę naturalne piersi. Nie miej żadnych kompleksów!

Gość napallony naautorkę
wklejcie tu piersi kate i keiry.dla porównania..bo nie wiem gdzie szukac:(

Gość sweetsoon
Gość mała_Mi_9
Piersi masz bardzo ładne, duże balony wcale nie pociagaja kazdego mężczyzny, najwazniejsze w piersiach jest to zeby byly JĘDRNE, a Twoje takie są :) A nad pupą popracuj jeszcze troszke. Pozdrawiam :)

Gość flip
piękne piersi