Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wszystko na mój koszt 1

Peja...jak go oceniecie z upływu czasu?

Polecane posty

Wszyscy doskonale pamiętają incydent z Zielonej Góry i słowa "Wiecie co z nim zrobić nie?".Od tamtego czasu przy udziale Peji doszło do rozłamu na polskiej scenie Hip-Hop.Jak oceniacie takich ludzi jak Peja(z zachowania oczywiście)?

no jak szmaty go oceniacie, czekam 🖐️

Gość RPS RPS
Według mnie taka osoba,która przemawia do ludzi itp powinna sobą coś reprezentować a co i jak reprezentuje to każdy chyba widzi.

Gość Emporio diamonds
zachowal sie jak prostak, nie panowal nad emocjami, aczkolwiek ten szczyl który pokazal mu "fucka" tez zaslugiwal na zebranie batów. Skoro nie lubi peji to po hu hu poszedl na jego koncert??

Gość RPS RPS
ale przecież można inaczej zareagować przecież Peja mógł inaczej zareagować

inaczej nie mogł sie zachować! Dzieciak wiedział z czym się porywa i dostał odpowiedź uliczną, tyle, że Rychu do niego próbował zejść, ale go ochroniarze nie dopuscili. Taki mądry? Mógł powiedzieć prosto w twarz Rysiowi co o nim myśli:O

Gość RPS RPS
a rysiek mądry był co?do 15latka ahahaha no taki jak ta reszta chuilganów z lecha

No nie wiem czy wiedział, że on ma 15 lat, mógl co najwyżej ocenić "na oko". Więc sorry dzieciak sam tego chciał. To tak jakby ktoś obrażał Twoją dziewczyne (w domyśle Twoją miłość) to co robisz kilkanascie lat. Zresztą gdzie byli rodzice tego chłopaka?! Miał 15 lat i co on tam robił?

Btw. "chuliganów" masz wszędzie, zawsze znajdzie się pseudokibic jakiegoś klubu, więc sorry - to było słabe 🖐️

Gość ale to tematełe dla jołow
a kto to jest Peja:O nie no oczywiście wiem ;)ale takie dody elektrody w męskim wydaniu są dla tej niższej warstwy społecznej mówię serio, nie dla dymu, cieniarz jest blokersom peno imponuje ale mało pod czachą ma a ja jestem kobietą kwiatem i wiem o czym mówię;)

"Emporio diamonds zachowal sie jak prostak, nie panowal nad emocjami, aczkolwiek ten szczyl który pokazal mu "fucka" tez zaslugiwal na zebranie batów. Skoro nie lubi peji to po hu hu poszedl na jego koncert??" Tylko ze tam mieli hałasowac też inni:P.A peja to zwykły kryminał:P.To nie był jego 1 numer:P.

To samo np. jak się wypowiadał Pede:P o zielonej górze w wywiadzie "yy.. ale tu gorąco.. kurwa musze zapalic.. jak tu gorąco" najpierw taki hejter, a potem sra w gacie🖐️ Peja dał mu odpowiedź w dissach (czarny wrzesień) młody mógł to samo, powiedzieć oko w oko Peji, a nie wśród tłumu, taki cwaniak.

"Zapanowac nie potrafie nad swoimi emocjami Szybko sie wkurwiam i wybucham jak dynamit Bo tu gdzie prawo piesci bylo wychowawczym gryfem Mozesz o tym gadac z Rychem dyskutowac watpie Pod prad ku marzenią ten skazany na porazke Juz na pierdolonym starcie na przezycie mialem parcie Mialem niezly pasztet, nie wiedzialem co to wsparcie Cale zycie o cos walcze ze wszystkimi zarzacie" to tyle🖐️

Tekst skopiowalam i są tam błędy *marzeniom *zażarcie i mogłam czegos jeszcze nie dostrzec - nieważne. Ważny jest sens

To podejdź do niego i mu to powiedz:P a nie cwaniakuj na forum:D

Oczywiście, zdaje sobie z tego sprawę, bo słucham nie tylko Peji, to też zależy co kto lubi, taki prawdziwy rap daje przykłądowo Chada (polecam chada proceder) czy już bardziej na lajcie pih - kwiaty zła i nowa płyta gurala totem leśnych ludzi - takie preferuję:) osobiście podoba mi się też czarny wrzesień peji - dissy na tede :) Fokus nawet ujdzie;) Ponadto PTP - raczej rzadko, ale bywa:)

Zeusa słyszałam - to nie dla mnie:P Wg mnie w 2008 miażdżył system pih z kwiatami zła, w ubiegłym roku chada a w tym DGE :) preferuję taki hip-hop i w między czasie był peja wystarczy posłuchać dissu na parias "tylko peja"

Oczywiście ten diss, dla tych, którzy mniej więcej są na bieżąco

Peja wiele traci w moich oczach, nigdy nie był zbyt ambitny i inteligentny. "Errata" Tedego to mistrzostwo świata, Peja w dissach się nie sprawdza.

Gość Emporio diamonds
Ja osobiście uważam,, ze ryszard andrzejewski nie ejst zlym czlowiekiem , ale ma po prostu troszke zrabana psychike nad która nie umie zapanować. Gdyby panowal troszke nad emocjami, nie byloby tez calej afery. Co do tego szczyla to uwazam, ze ochrona powinna nim sie zajac, w jakis sposb zainterweniowac i wyrzucic z koncertu na zbuty pysk. Podobne zaburzenia psychiczne mozna zaobserwowac u dody i górniak.

Gość Emporio diamonds
A tede- pede ten bucyfal to dopiero szmatlawiec i pospolstwo. Tylko taki cham i prostak moglby publicznie opwoiadac o tym czy rosati sie maluje przed snem i czy jest jebnieta czy nie. Facet na poziomie , inteligentny, takie sprawy zachowuje dla siebie. Nie cierpie tego hipopotama. Serio- ma ryj jak upasiony hipcio z wroclawskiego zoo a i jego pseudo rap to jeden wielki syf! Zwykla skomercjalizowana swinia spasiona z niego