Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mihhh

Jaka pozycja was Kobiety najbardziej podnieca?

Polecane posty

Gość Mihhh

Gość rada na niskie libido
na stole:) ja siedze on stoi:)

Gość xcvdvsd
na jezdzca:P

w fotelu:) on siedzi:) ja siedzę;)

i pozycja taka jak w Avatarze:)

jak on stoi w banku przy kasie:D ps nie macie dzisiaj humoru;) widzę;)

Gość jęcząca
zdecydowanie podnieca mnie jak trzyma mnie za tyłek i mocno rznie albo za włosy ciagnie. Podnieca mnie tez jakakolwiek pozycja w dziwnym lub publicznym miejscu.

Gość jęcząca
podnieca mnie tez 69 bo ja lubie jak on patrzy jak robie dobrze i ja lubie patrzec jak jego usta sa wtopione w moją niunie

Gość ah jecząca
suko :D przyjedź do mnie :D

Gość Miłosc i sex po godzinach
taki fajny topik, a psujecie go:) tu macie fajne:) takie, gdzie można się całowac, szeptac sobie do ucha, tulic, obejmowac;) http://www.omilosci.pogodzinach.net/start.php?name=omilosci&file=article&storyId=41 oprócz 3 od góry. http://www.omilosci.pogodzinach.net/start.php?name=omilosci&file=article&storyId=40 http://www.omilosci.pogodzinach.net/start.php?name=omilosci&file=article&storyId=39 3 od góry- rozkoszny ciężar

Gość Zdecydowanie na jeźdźca
Strasznie mnie podnieca to,że ja dyktuję 'warunki',decyduję o tempie,o tym,kiedy się całujemy,kiedy podsuwam mu piersi,aby je pieścił,patrzę też jak jego kutas wsuwa się i wysuwa z mojej szparki.Często też masuję mu jąderka i w międzyczasie ujeżdżam.

Dobre dla faceta,który lubi poddawać się w łóżku kobiecie.

Dobre dla faceta,który lubi poddawać się w łóżku kobiecie.

Gość j,gndvbvf
ja tez od tylu najbardziej lubie ale nie na pieska tylko na lezaco ale tylek mam bardzo wypiety tak ze moze mi wsunac pod spod reke i piescic lehtaczke mrrrrr

Dla mnie obojętnie jaka pozycja byle bym tylko nie musiała się ruszać. Pozycje leżące-the best :-)

Gość razowy
kłodzie juz podziekujemy ;(

ja lubie od tylu ja leze mam wyprostowane nogi a on jest w mojej cipke penatracja jest wprawdzi plytka ale te doznania sa najwspanialesz moze mnie wtedy bardzo mocno posuwac :) i jeszcze zaprzec sie o mnie a ja jestem taka .... zniewolona

Gość Ja tez lubie od tylu
jestem rasowa suczka... chodzi o to ze sa najlepsze odczucia- czuje go bardzo mocno, a jak jeszcze trzyma mnie za wlosy albo kladzie mi reke na karku i przyciska glowe do poduszki...podnieca mnie to, zreszta jego tez

Gość chinota
kurczę ja też lubię od tyłu, ale inne też lubię, często zmieniam pozycję raz tak raz śmak.

Gość alf01
tak od tyłu to są extra pozycje ...

to ja chyba już się starzeję, bo uwielbiam takie przy których partnerzy mają jak najwięcej kontaktu cielesnego ze sobą, takie mocno obejmujące się i przytulające, na boku... a tak w ogóle całowanko w trakcie mnie kręci ach! ...akurat dziś pod wieczór jadę na piknik ;) :classic_cool:

Gość taka jedna mala mi
lubię kiedy parter jest blisko mnie , a do tego w nietypowych miejscach moimi ulubionymi pozycjami sa : od tylu gdy leżymy , noge zarzucam na Niego a on jednoczesnie piesci moja lechtaczke , lubie jak sie bawi moja muszelka : lize ,ssa , wklada i wyjmuje swojego czlonka a potem z nienacka wchodzi na siedzaco, siedze tylem do Niego a On piesci moje piersi i lechtaczke uwielbiam kiedy przychodze do Niego a On od razu dobiera sie do mnie , zrywa ubrania i wchodzi bez zbednych ceregieli :D:D ogolnie to ja lubie byc aktywna ale ostatnio przez te upaly zlapalam lenia i nie chce mi sie dzialac :P