Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boziaaaa8934785

Orgazm.

Polecane posty

buhahahaahahha - dobrze ci bylo ostatnim razem? :D

jak ci bardzo zalezy to sie zapytam znajomego ochroniarza :o ale wolalabym mnie, bo on we mnie "zakochany jest" i mi znów będzie uszy suszył :P

Gość buahahahahahaha
zajebiscie ale mam nadzieje ze nastepny bedzie lepszy,wiesz o czym pisze!!:P:P

carrie ja ci nie pomogę. zapytaj husky ona jest tu mózgiem :P

Gość buahahahahahaha
ty naprawde chcesz Carrie pilnowc sklepu po nocach??

Gość wielbiciel husky
pij pij husky będziesz łatwiejsza:P

Gość buahahahahahaha
no czytam,czemu chcesz pilnowac sklepu?

Gość buahahahahahaha
to moze inaczej zapytam: kogo lub co bedziesz ochraniac po zdobyciu licencji? Husky,wyzwiska sa u niej norma :P nie rusza mnie to

JA PIERDOLE GDZIE JA NAPISALAM, ŻE TO DLA MNIE???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

carrie.. spokojnie :D przeciez on sobie jaja robi i specjalnie tak pisze. wdech wydech..

Gość buahahahahahaha
Carrie wez donies na mnie,zadzwon do kamechy wujka-policjanta:P:D Husky,jestem,jestem 👄

to dobrze, bo do tej pory nie miałam pewnosci kim jestes:D

Gość buahahahahahaha
ja tez nie wiem kim jestem!:P:P Carrie,to pierwsze mam a to drugie znajde :P:D

Gość buahahahahahaha
i jest taka mniam mniam!

Gość dziewczyno!
nie czytalam wszystkiego dokladnie ale: piszesz ze go kochasz- hmm ciekawe czy za 3 -4 lata powiesz tak samo, ja uwazam ze 15 lat nie jest odpowiednim wiekiem na współżycie, oczywiscie twoja sprawa, ja moge ostrzegac, lepiej poczekac jeszcze pare lat wtedy zrozumiesz ze pospiech nie byl potrzebny, z tymi orgazmami to nie wysilaj sie w tak mlodym wieku ciezko jest je osiagac zwlaszcza ze nie jestes doswiadczona, jak sie ma 15 lat i zna sie chlopaka 2 miesiace to nie robi mu sie loda (moja opinia, nie osadzam nie nazywam cie dziwka), jesli to jest twoj pierwszy zwiazek w ktorym sa pieszczoty to nie decyduj sie za szybko na seks, kilka zwiazkow z pieszcotami dopiero seks. Kazdy robi co uwaza, sznuje sie badz tez nie. ale dobrze by bylo jak by zastanowil sie nad radami starszych, moga pomoc i czasami uchronic przed rozczarowaniami. lepiej sie 100 razy zastanowic niz cale zycie zalowac. nie wazne czy masz 15 czy nawet 16 lat ciesz sie ze masz jeszce tak nie wiele i nie zajmuj sie orgazmami tylko ciesz sie ze spotkan ze znajomymi, imprez, wyglupow, szalenstw z przyjaciółmi, jeszcze przyjdzie czas na orgazmy i seks. nie zaczynajcie za wczesnie niektorych rzeczy, na wszystko przyjdzie czas. wiadomo ze potrzeby masz ale pieszczoty powinny wystarczyc a z lodami uwazaj, chyba nie chcesz zeby w szkole za toba wolali lodziara!.