Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaśminowa87

Publikowanie zdjęć w internecie

Polecane posty

Gość jaśminowa87

Witam:-) Jakie polecacie portale, na których można publikować swoje fotografie? W internecie jest multum tego typu serwisów, więc bardzo jestem ciekawa opinii na temat niektórych z nich.

Gość jaśminowa87
Spoko propozycja, aczkolwiek nie cykam na razie zdjęć satalitą ;-)

jaka satelita? wrzucasz zdjęcia normalne.. i jak sa dobre to je umieszczają!

Gość jaśminowa87
Ah, no rzeczywiście. Myślałam, że to żart - dawno temu korzystałam z Google Earth. Jednak mnie interesują serwisy, gdzie istnieje możliwość komentowania prac przez innych użytkowników. Dodam, że szczególnie zależy mi na opinii innych osób, ale kółka wzajemnej adoracji mnie nie kręcą... Czy istnieje jakieś pozytywne miejsce w sieci, gdzie można liczyć na konstruktywną krytykę i pomoc w sprawie fotografii?

Gość jaśminowa87
fotka.pl? Szczerze mówiąc nie rozumiem prześmiewczego tonu w stosunku do tematu, który założyłam.

Gość jaśminowa87
Oczywiście chodzi mi o fotografie artystyczne. Jednym słowem o portale tyczące się twórczości, umożliwiające użytkownikom publikację prac.

Gość jaśminowa87
Moim zdaniem to właśnie przykład takiego kółka wzajemnej adoracji... Dlatego prosiłam o opinie. Czy na prawdę nie ma ciekawszych, konkurencyjnych miejsc?

Gość jaśminowa87
Dziękuję w takim razie za bardzo "sensowne" odpowiedzi...

Gość fgj,mhngbfvgd
plfoto.com nie polecam ale moze obiektywni.pl albo jeszcze cos bylo ale nie pamietam strony

Gość fgj,mhngbfvgd
tez bym sie chetnie dowiedziala o takiej stronie gdzie krytykuja jesli trzeba i zwracaja uwage na bledy a nie tylko "fajnie" super" "dobrze zlapane" "extra' itd

Gość fgj,mhngbfvgd
no i gdzie sa jszcze w miare aturaln ezdjecia choc to juz rzadkosc, wszytsko pozmieniane fotoszopem do granic mozliwosci

Gość jaśminowa87
Racja. Chyba niestety ludzie są coraz bardziej leniwi i nie mają ochoty się trudzić, żeby dodać jakiś sensowny komentarz słowny. A jak wiadomo dla amatora dopiero rozpoczynającego przygodę z fotografią takie opinie, rady są bardzo cenne.. Szukam nadal. Niestety natrafiam również na strony, gdzie góruje elita z wrogością odnosząca się do nowicjuszy. Krytyka jest jak najbardziej ok. Ale pewna doza życzliwości również nie jest bez znaczenia..

Gość poli1234
Może poszukaj forum, na którym można publikować swoje fotografie? Jest takich dosyć sporo. A z serwisów to polecam digart.

Gość bujam_w_oblokach
A ja polecam Ci artveo.pl - portal, gdzie każdy może umieścić za darmo swoje prace nie tylko z dziedziny fotografii, ale również grafiki, rysunku, malarstwa, rzemiosła artystycznego etc. Miła atmosfera to duży plus tego serwisu :) Ja na razie sama tam nic nie publikuję, ale strasznie lubię przeglądać umieszczane tam przez innych prace.