Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniek0989

Moi kumple smieja sie z mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość mizantropka
To, co nam sie podoba to kwestia gustu, a o gustach nie dyskutuje sie, jak wiadomo ;) Jesli opinia Twoich kolegow na temat Twojego wlasnego zycia jest wazniejsza od Twoich uczuc i potrzeb, to mysle, ze jestes jeszcze niedojrzaly do zawierania jakichkolwiek zwiazkow.

Gość maaarizaa
zgroza... To jest Twoja dziewczyna , czy wspolna z kumplami ?? Tobie sie podoba i to jest najważniejsze chyba . Tak przynajmniej byc powinno

Gość powiedz kumplom, żeby wiecej
nie komentowali wyglądu dziewczyny. Nie mają o czym rozmawiać? Niechaj uszanują Twoja decyzje i hej!

Gość maniek0989
Chodzi mi tylko o to, zeby ona kiedys przypadkiem nie cierpiala przez uwagi moich kolegow.

Jeśli nie chcesz żeby cierpiała, to albo ogranicz kontakt z kumplami, albo załatw sprawę jak prawdziwy mężczyzna. Jak raz się postawisz i ostro załatwisz sprawę, to pomyślą następnym razem 2krotnie zanim coś powiedzą. Mój mężczyzna już dawno sprałby na Twoim miejscu każdego z osobna, no, ale On ma prawie 30 lat....

kanał ma świętą rację ;) autorze - bądź mężczyzna i walcz o swoje szczęście, tudzież szczęście swojej dziewczyny. Rozpraw sie z tymi pseudo - przyjacielami (czyt. frajerami) - albo OSTRO im komunikując, że nie życzysz sobie takich komentarzy ani w Twojej obecności, ani tym bardziej w obecności Twojej dziewczyny, albo poszukaj sobie nirmalnych kolegow. Albo opcja trzecia - wybierz kolegow a z nia zerwij. (W tym wypadku bedziesz ciotką :D) Wybor nalezy do Ciebie :)

Gość maniek0989
Rzucilem dzisiaj moja dziewczyne. Powiedzialem, ze nie jestem jej wart i lepiej dla niej bedzie znalezc sobie kogos bardziej odpowiedzialnego. Kumple zadowoleni.

Gość dobra decyzja chlopie
:classic_cool:

Liczyłem że to się inaczej skończy :( . Zachowałeś się jak człowiek który patrzy na opinie innych i nie ma własnego zdania !!!

Gość maniek0989
Powiedziala ze sama chciala to zrobic wczesniej ale nie miala odwagi. Wpadala w kompleksy przeze mnie mimo ze mowilem ze dla mnie jest piekna.

Gość llila
skoro ona jest przy kosci bo ma 3 kilo nadwagi to ja jestem gtuba bo mam 6 kila powyzej normy

Masakra! Słaby gość bez własnego zdania i jaj!!!Dobrze,że już nie jesteś z tą dziewczyną- za dobra dla Ciebie. A o miłości to nie wiesz nic.Gdyby naprawdę Ci na niej zależało to miałbyś wszystkich i wszystko w d*ie.

Gość goplanaaaaa
to wygarnij im słabe strony ich wygladu

Gość maRia89
ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz? co z ciebie za facet? jak nie potrafisz obronic swojej kobiety.... pozwolisz zeby siebie tak z niej smiali i ublizali jej? ze swojej matki tez sie nabijaja a ty na to pozwalasz? czlowieku! jak jest przy kosci- to super napewno ci zazdroszcza ze jest szczupla laska! a ze ma krzywe zeby to co z tego- uroda kiedys przeminie a ukochana osoba co cie wspiera i rozumie pozostanie-pamietaj o tym!

Gość maniek0989
Ona sie cieszy, ze juz nie jest ze mna wiec chyba dobrze postapilem.

Gość Lijka119
Moim zdaniem ..... powinieneś im jakoś pokazać jaka ona jest . JA sama jestem zakochana w jednym chłopcu i śmieją się ze mnie zignoruj ich i spytaj czy oni nigdy nikogo nie kochali ?? ..... Dla mnie są bardzo "płytcy" bo nie widzą jej wnętrza tylko bez urazy tłuszcz , ale tacy niestety są ludzie .