Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twert

ja mam 18, on 27. Czy pakować się w to?

Polecane posty

Gość twert

Spotkałam się z nim raz. Ale jest znacznie starszy. Nie wiem czy to ma sens. Ponadto wiem, że rodzicom się to nie spodoba na pewno. Powiedziałam im, że ma 25 lat a i tak nie byli zadowoleni. Sama bardzo się boję.

wiek nie ma znaczenia nie ma sie co bac Koles ma bardziej poukladane w glowie niz twoi rowiesnicy

Gość matacz..
co to za roznica , jeszcze 100 lat temu była normalna i powszechą ze partner był starszy o 10 lat ! moj dziadek jeden 11 lat starszy , drugi 13 lat starszy ...

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
ja mam 22 lata a moj ukochany 29 i jest git :D:D

Gość twert
bję się jednak... że on ma znacznie,, znacznie wyższe potrzeby seksualne, a ja tego nie chcę.

Gość plpl
nie mysle, ze wyzsze potrzeby seksualne u 26latkow to norma chyba odwrotnie u 18 latkow wiecej checi i potrzeb. Patrz na charakter, roznica wieku nie jest najwazniejsza.

Gość fdeeee
Twoje obawy dotyczące oczekiwań sexualnych są uzasadnione, poza tym to jest wiek w którym facet powinien się zastanowić nad stałym związkiem a Ty dziewczyno dopiero się uczysz budowac związki, jeśli nie chcesz, żeby Cię 'wychował' i 'ułożył" to zrezygnuj.

Gość chlopak ktory wie co mowi
Za stary jest dla Ciebie. Bedzie mu przede wszystkim zalezalo tylko na jednym. Myslisz ze po co chce byc z 18-latka a nie ze swoja rowiesniczka? Po to zeby "mial Cie na dluzej" Daj se luz, wykorzysta Cie, znajomi zmienia zdanie o Tobie, a Ty pozniej bedziesz plakac jak cos sie nie ulozy.

Gość aallll29
powinnaś wybadać czego on oczekuje, a czego Ty chcesz, jeżeli się zgadzacie to czemu by nie stworzyć związku.

Gość aallll29
chlopak ktory wie co mowi : niekoniecznie, moze poprostu nie znalazł tej jedynej, moze chcieć tez za zone dziewice, bo predzej znajdzie taką w wieku 18 niz w swoim:P a moze jego rowiesniczki dawno juz mają mężow, sam wiesz ile teraz jest slubow

Gość BMW X6 M
wiek nie ma znaczenia tak jak zdanie rodziców.kochanie masz 18 lat i jeteś pełnoletnia.powinnaś sprawdzić dowiedzieć sie na czym mu zależy czego oczekuje itd. http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość Ja_reklamowka
jak sprawdzic?

Gość Ja_reklamowka
ja mam bardzo podobnie, spotykam sie z mezczyzna ktory ma 28 lat a ja mam 19. Jestem pelnoletnia, ale wypada powiedziec rodzinie w domu ze mam faceta starszego o 9 lat. Tylko boje sie ich reakcji...:(

Gość twert
no właśnie. Jak sprawdzić? Mówice że powinnam sprawdzić czego on oczekuje. Rodzice, to ostatni, najmniejszy problem. Bratu powiedziałam prawdę. W tej chwili, to we mnie mieszają się różne emocje. Z jednej strony chciałabym się z nim spotykać, ale z drugiej bardzo się boję. Boję się tego o czym już pisaliście, że chodzi mu tylko o jedno.

Gość twert
nie wiem co robić...

Gość andie
powiedz mu o swoich obawach, powinien je zrozumieć... szczera rozmowa powinna wam pomóc

Gość ziomsonnn
loda zrób. a tak powaznie mam kumpla 29 lat ktory jest z 18stka.... i jest to jedna z jego 4 dziewczyn, wiec zastanow sie w co sie mozesz wpakowac...

Gość twert
ale już? Umówiłam się z nim jeden jedyny raz. I już mam mu mówić o moich obawach? On ma nadzieję, że jeszcze się spotkamy.

Gość twert
umówiłam się z nim jeden jedyny raz i już mam mu mówić o moich obawach? on chce się ze mną jeszcze spotkać.

Gość twert

Gość twert
Ja też mam znajomego, który ma 4 dzieczyny, ale jest moim rówieśnikiem. Ale mam też takie obawy, że będzie szukał u innych kobiet tego, czego nie znajdzie u mnie . I zgadzam się, że łatwiej jest omotać młodą dziewczynę niż rówieśniczkę która już trochę się na życiu zna. zwłaszcza, że nie mieszkamy blisko siebie, jakieś 35km.

Gość ziomsonnn
nie wiem w sumie jaki jest ten Twoj znajomy... ja sobie nie wyobrazam powaznego zwiazku z 18letnia dziewczyna. zbyt duza roznica emocjonalna. ja mam 27 lat i mysle ze taka dolna granica to 22 lata ale w sumie w milosci nie ma regul :) Nie musisz od razu z niego rezygnowac, ale warto trzymac nieco dystans i nie dac sie szybko przeleciec.

Gość twert
nie wiem jak mu to wszytsko wytłumaczę...:(

Gość Ja_reklamowka
wlasciwie tak glupio skoro raz sie widzieliscie i masz juz mu mowic o swoich obawach? co on sobie pomysli...?

Gość Ja_reklamowka
wlasciwie tak glupio skoro raz sie widzieliscie i masz juz mu mowic o swoich obawach? co on sobie pomysli...?