Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślony i straszniezakochany

dziewczyna nagle sobie o mnie przypomniała - CZY MNIE KOCHA?

Polecane posty

"Też uznał, że to początek czegoś więcej, niestety tak nie było." no to się z nią spotkam przed tym weselem i po czym poznać, że chodzi jej o coś więcej?

Gość hahalol
"no to się z nią spotkam przed tym weselem i po czym poznać, że chodzi jej o coś więcej?" Jeśli byłaby Tobą zainteresowana to raczej nie byłaby "nieobecna duchem", nie uważasz? Jeżeli zainteresuje Cię jakiś film to też jesteś nieobecny? Raczej nudziła się w Twoim towarzystwie, bywa i tak. Jeśli teraz też taka będzie to znasz odpowiedź.

Gość degrengolada z polewą
Dorośnij chłopcze, idź na to wesele i spróbuj coś działać. Jeśli sie nie uda to przynajmniej sobie trochę podotykasz w tańcu :P

no właśnie nie wiem, bo podczas pierwszej randki była taka wlasnie nieobecna a drugą randkę sama zaproponowała, i zapłaciła za bilety no i też była taka zamyślona mam wrażenie że ona tak po prostu ma gdyby się nudziła na pierwszej randce to nie byłoby drugiej randki i to z jej inicjatywy zresztą nie zapraszałem ją na drugą randkę bo odebrałem jej zachowanie właśnie jako obojętność, to ona mi wtedy napisała że przprasza za swoje zachowanie i że nie miała wczesniej szczęscia do facetów i że nie spotkała wcześniej takiego fajnego faceta jak ja więc o co chodzi?

"to przynajmniej sobie trochę podotykasz w tańcu" tylko rozbudzę apetyt ;)

Gość hahalol
"więc o co chodzi?" Jak na moje to po prostu doskwiera jej samotność i miała nadzieję, że może coś jednak z tego wyjdzie. Też za młodu :-) pakowałam się w takie sytuacje. A koniecznie musi coś między Wami od razu zaiskrzyć, żebyś poszedł na to wesele? Uczucie potrzebuje czasem więcej czasu, żeby się rozwinąć, a nawet jeśli się nie rozwinie to może być z tego fajna znajomość.

"A koniecznie musi coś między Wami od razu zaiskrzyć, żebyś poszedł na to wesele?" rozumiem że dla niej pójście samej na wesele to musi być nieciekawe przeżycie