Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tescik

znowu jedna kreska

Polecane posty

Gość tescik

ehh i znowu juz kolejny raz robiłam rano test i znowu jedna kreska:( kolejny miesiac w plecy.....słyszałam ze tak naprawde sa w calym cyklu tylko 3 dni kiedy prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest najwieksze to prawda?i jakie to dni?

dni plodne starasz sie o dziecko a tak malo wiesz - nawet nie wiesz, kiedy sa dni plodne - ile Ty masz lat - takich rzeczy w szolach ucza - z reszta sadzilam z kazda kobieta to wie

Gość najczecsiej
14, 15 , 16 dc, ale wszystko zalezy od cykli, jak masz 30 dniowe i regularne i @ masz dostac powiedzmy 14 lipca to owulacje powinnas miec 1 lipca. Najgorsze jest to ze owulacja wypada na 14 dni przed wystapieniem @ temu tak ciezko w nia trafic jak ma sie nieregularne cykle

Gość tescik
nie chodzi mi o dni płodne bo to wiem kiedy mam i dla twojej wiadomosci nie jestem glupia nastolatka madz ale moje pytanie dotyczyło tego w ktore dni prawdopodobienstwo jest najwieksze. najczecsiej - dzieki za odpowiedz. u mnie moze byc problem bo cykle nieregularne

Mierz sobie temperature, obserwuj sluz, bierz castagnus, olejek z wiesiolka ewentualnie jeszcze ziolka na plodnosc. Musi pomoc :) Ja w sierpniu chce zajsc w ciaze i juz sie zaczynam przygotowywac. :)

autorko, jesli cykle masz nieregularne to najpierw idz do ginekologa i zrob badania hormonalne zeby ustalic tego przyczyne a potem dopiero o dzicko sie staraj bo tak to tylko czas tracisz a z ciazy i tak nici.

Gość tescik
a czy to prawda ze lekarz moze wyznaczyc nawet godziny w ktorych prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest najwieksze?

Gość tescik
orientujecie się może ile ginekolog moze wziasc pieniazkow za taka wizyte?

Gość tescik
orientujecie się może ile ginekolog moze wziasc pieniazkow za taka wizyte?

Gość nonono to sie dowiedzialam:D
jagoda a Ty to wyrocznia jestes? ja mam nieregularne cykle i jakos 3 miesiace zajelo mi zajscie w ciaze, a wg Ciebie czas tracilam i powinnam miec nici zamiast 34 tygodniowej ciazy:D

Gość PaniAntonina
120 zł:D

nonono to sie dowiedzialam:D jagoda a Ty to wyrocznia jestes? ja mam nieregularne cykle i jakos 3 miesiace zajelo mi zajscie w ciaze, a wg Ciebie czas tracilam i powinnam miec nici zamiast 34 tygodniowej ciazy " to super , gratuluje. Ja mialam nieregularne + wysoka prolaktyne i musialm sie przez ponad pol roku leczyc a i tak nie zachodzilam dopiero jak wzielam castagnus, piguly z wiesilkiem i ziolka na plodnosc to zaszlam. " PaniAntonina 120 zł " to zalezy gdzie . Unas na poludniu ta usluga moze kosztowac nawet 300zl.

Gość tescik
a olejek z wiesiołka pomaga?kurcze dziewczyny tak juz bym chciala byc w ciazy....

Gość autorkozamienie
Autorko zamienie sie z Tobą jestem w niechcianej ciazy i wiele bym dała żeby to był tylko koszmar senny...