Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akuba

jaki szybki obiad na dziś?

Polecane posty

Gość xcvdvsd
ja polecam smażoną cukinie:)

Gość anty Jagoda
Kurczak z mięsem na obiad a feee. Takie coś mogę sobie przegryźć na wczesną kolację (resztki mięsa z obiadu), obiad musi być ciepły i sycący. Kurczakiem z chlebem Jagoda to się właśnie zapycha kiedy nie chce Ci się porządnego obiadu gotować leniu

a ja Wam podam przepis na taki gulasz prawie jarzynowy...szybko tanio kiełbaskę kroisz w kosteczkę podsmażasz....do tego dodaje się warzywa starte na tarce ( marchew, pietruszka, seler, odrobina pora ) albo żeby było szybciej są takie mrożone pokrojone w paseczki i do tego pokrojona w paseczki kapusta wszystko wymieszać podlać wodą dodać przyprawy wg uznania i gotować na wolnym ogniu aż warzywa będą miękkie ok 20 minut na koniec można dodać pomidory pokrojone w kostkę bez skórki lub koncentrat ( ale nie za dużo ).... jak gulasz wyda się za rzadki można odrobinkę zaciągnąć ....a na sam koniec zielona pietruszka do tego może być pieczywo....kasza....ziemniaki co ko lubi

Gość bóbbbbb
nie, my nie :D

Gość wilczy apetyt
ja po bobie mam - bo masz zasyfiale jelita, dlatego masz wzdecia :D Ja mam dzisiaj zupe warzywna ugotowana na wodzie z duza iloscia ziol i kasza jaglana.

my dzisiaj mamy gołąbki bez zawijania i sałatkę ze świeżych warzyw :)

Gość moj trwał
5 godzin

Gość colepsze
zupa warzywna brokul kalafior fasolka kukurydza groszek por marchew pietruszka seler zaprawione jogurtem naturalnym bez zadnej soli i innych e mowie wam jaka pychotka

Gość super przepis, pychota ;)
To ja Wam podam coś banalnego a pyszne, jak cholera ;) Bierzecie dwie zupki Knora cebulowe, wysypujecie nimi brytfankę, na to pokrojone filety z indyka (kawałki około 4 cm), potem znowu te zupki sypiecie (same te przyprawy), ze śmietaną i do piekarnika na ok godzinę. Wychodzi taki gulasz/sos, tym polewacie makaron i smacznego ;)

Gość ja dzisiaj mam lenia
do wszystkeigo :O obiad muszę zrobić ale jakiś szybki i tani no i właśnie gotuję makaron, potem go podsmażę i do tego posypię białym serkiem, pyszne i szybkie :D

Gość juniorika123
ugotowana piers z kurczaka zmiksowac razem z cebula doprawic sola i pieprzem dodac majonez (ile kto lubi).Dobrze schlodzic.Placki tortilli podgrzac w mikrofali na 20 sec nalozyc salatke zwinac i smacznego.Do srodka mozna jeszcze dodac inne warzywa.Ja zawsze dodaje salete i drobno skrojonego pomidora

Gość ja juz po obiadku
:) Miałam roladki schabowe z pieczarkami, papryką i serem żółtym (najpierw rozbity schab cienka posmarowałam musztardą), z ziemniakami i gotowanym kalafiorem :) Pycha!