Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaamoń

co zrobić? prosze o rade

Polecane posty

Gość gaamoń

idę dziś do fryzjera na farbowanie, mam hm....brązowe włosy, a marze o takim...rudo miedzianym. są wakacje więc mam ochote zaszaleć warunkiem jest to że przed wrześniem chce wrócić do swojego koloru i nie wiem czy robić dekoloryzacje- na pewno wyjdzie mi kolor jak w palece-ten wymarzony tyle że podobno potem moge ciężko wrócić do swojego koloru, może wyglądać sztuczno wypłukiwać się . 2 wyjscie jest taki że bez dekoloryzacji, sama farba tyle ze kolor moze wyjść nie taki jak chce. co robić? jak radzicie?

Gość gaamoń
na pewno któraś tak miala...albo doradzi, prosze:)

Gość gaamoń
właśnie. a mam już od dawna ochote tak "zaszaleć" a kiedy jak nie teraz? chodzę jeszcze do szkoły i nie chciałabym eksperymentować w czasie nauki- niektóre nauczycielki już krzywo na mnie patrzą jak jakoś lepiej przyjde ubrana albo jak rodzicie podożą mnie do szkoly, juz nie raz doświadczyłam ich dobrego serca i zapytania mnie po tym jak np widziały mnie na zakupach czy coś. a jestem w takiej chwili w swoim życiu że wiele zmieniam i wlosy też bym chciala. myślisz że bede miała takie szczęście i kolor wyjdzie mi taki wymarzony?:)