Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość bogdan-25

Co byście pomyślały o chłopaku, który w wieku 25 lat nigdy nie miał dziewczyny ani nigdy z żadną się nie spotykał, nie był na randce itp. Dodam, że nie jestem gejem ani nie mieszkam na odludziu, ale w mieście stołecznym jak by nie było.

Gość plpl
Ze wszystko przed nim

Gość maluśka1890
Coś z tobą musi być nie tak...

Gość bogdan-25
ostatnie zauwazylem u siebie dosc nietypowy fetysz :o otóż zagladam atrakcyjnym kobietom do koszykow jak robie zakupy w marketach i zastanawiam sie co bedą gotowały :o potem w domu wszystko analizuje i zapisuje po czym dochodze do rękoczynów :o spotkaliscie sie moze z takim problemem?

Gość bogdan-25
dodam, że wyglądam zupełnie normalnie, ubieram się też normalnie. Także nie jestem żadnym straszydłem. Teraz dopiero w te wakacje zacząłem się zastanawiać jak to się stało, że 25 lat minęło mi i nigdy nie spotykałem się z żadną dziewczyną. Na razie nie potrafię powiedzieć dlaczego tak jest.

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
a jestes prawiczkiem? :)

Gość bogdan-25
teoretycznie czy praktycznie?

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
teoretycznie i praktycznie :O

Gość bogdan-25
Boże, ten na górze to podszyw, tak jak i jeden z poprzednich. Tak, nigdy nie uprawiałem seksu ani nawet nie pocałowałem dziewczyny. To chyba jasne, skoro nigdy z żadną się nie spotykałem. Nie jestem przecież jakimś casanovą, który wyrywa laski na imprezach.

mogles nie miec dziewczyny,ale pojsc do prostytutki,chyba oczywiste... poki co daj spokoj z tymi stopami,bo to odpycha.moze wtedy lepiej pojdzie:)

Gość bogdan-25
Ludzie, nie jestem typem, który chodzi na prostytutki. Jestem stosunkowo nieśmiałym człowiekiem, choć pod tym względem jeszcze mieszczę się w normie. Zastanawiam się tylko co było przyczyną tego, że nigdy z nikim nie byłem

a probowales juz uderzac do jakiejs dziewczyny?to sie samo nie zrobi.musisz probowac.to kobiety moha sobie spokojnie czekac,ty musisz dzialac