Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocurrrra

idealna waga?

Polecane posty

Gość kocurrrra

Jaka jest idealna waga dla wzrostu 175 cm? niby bmi mam prawidłowe ale ciągle mi się wydaje że jestem za duża :[

Gość damnnnnnn
ja mam 168 cm i waze 53 kilo :O i chcialabym mniej :(

nie ma idealnej wagi jedynym miernikiem jest LUSTRO Jesli podobasz sie w lustrze waga jest malo istostna sam mam 187 cm a waze 104kg nie mam brzucha a z BMI wychodzi ze mam nadwage :)

Gość zapłodniona Basia
Optymalne BMI to 25!

Gość kocurrrra
no właśnie ja mam ten problem że przy wzroście 175 ważę 65 kg i bmi wskazuje mi 21 no ale nie podobam się sobie mam 58 cm w obwodzie uda 102 w tyłku 96 w biodrach 68 w talii i 88 w biuście więc jak widać jestem nieproporcjonalna i mam przyciężki dół :/

Gość ja mam 167cm
waze 57kg. Jestem zdecydowanie za chuda, dobrze wygladam przy wadze 60kg, ale trudne do osiagniecia, niestety. Spodziewam sie komentarzy, ze przy moim wzroscie powinnam wazyc 53 kg i mniej. Uprzedzam wiec-wygladam szczuplo, drobno, ale kobieco. Dla mnie ponizej 55kg to juz anoreksja przy moim wzroscie. Kiedys schudlam do 54, ludzie pytali czy czasem nie mam raka :) Mysle, ze nie waga jest wyznacznikiem ale jak ktos wspomnial lustro. Ja nosze rozmiar S :) czasami M.

Gość małp@
ważysz troche za dużo. Ja przy wzroście 180 cm mam 61,5 kg. Chce zejsc do 60 kg. Twoja waga powinna byc maks 58-59 kg

Gość kocurrrra
kurcze ale nie wiem jak mam odchudzić te uda :/ nie chcę ćwiczyć bo to rozbudowuje mięśnie a tego nie chcę. Chciałabym spalić tkankę tłuszczową. Przeszłam dietę kopenhaską i schudłam 5 kg. Widać efekty ale jeszcze nie jestem do końca zadowolona :/

Gość małp@
jedz dużo białka, mniej węglowodanow. Może byc dieta Dukana, albo inna proteinowa.

Gość kocurrrra
a może mi ktoś powiedzieć w którym miejscu należy mierzyć obwód uda ?;> i czy biodra mierzy się w najszerszym miejscu czy dokładnie w biodrach ?

Gość kasik1212
to tez zalezy od wieku, wazne jest czy lat masz 20 czy 30

Gość małp@
po co chcesz mierzyć uda? Co ci to da? Patrz na wyglad w lustrze nie na centymetry. Nikt nie bedzie chodził z miarka kolo ciebie. Nie wyglupiaj sie:)