Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KurkaWottna

UZALEŻNIONA!!

Polecane posty

Gość KurkaWottna

Jestem uzależniona od internetu, komputera, wódki(tylko czystej) słodyczy i seksu. Potrafię przesiedzieć przed komputerem cały dzień i nic nie zjeść, wypić sama flaszkę wódki bez popijania, i kochać się non stop., Mam fantazje erotyczn, marze, aby mój partner mnie zgwałcił, on o tym wie, i mu to nie przeszkadza... Na co dzień jestem normalną dziewczyną, mam 19 lat, a zdarzy się taki dzień, Że góruje mój nawyk... Leczyć to??

Gość Margaritttta
ja jestem uzależniona od pozycji 69. Mogę ją praktykować non stop. Nie lecze się, ponieważ mi to nie przeszkadza

Gość Joashi@
ja jestem uzależniona od makijażu. Nie ogę go zmyć nawet na noc. Masakra jakaś. Wydaję ponad 400 zł miesięcznie na make-up

Gość HUI TAM
huj tam uzalezniona wszystko z tobom ok

Gość superExtra
od internetu, od kompa, ostatnio zaczynam sie uzalezniac od kafeterii, tyle debilizmu w jednym miejscu :) zyc nie umierac :D a odkad wygralam na odlotku laptopa, jestem i od tego uzalezniona :) http://odlotek.pl/zaproszenie/24843

Gość zapłodniona Basia
Nałogu prawdziwego uleczyć się nie da!

Gość pake
Dziwne. Czesto jedno uzaleznienie mozna likwidowac jakims innym a u Ciebie to jest wszystko na raz. Korzystaj z tego bo i tak sie calkowicie nie wyleczysz. Najlepiej byloby gdybys tylko ograniczyla ilosc spedzanego czasu na kompa, seks czy co tam jeszcze. Tylko sie ogranicz ale calkowicie sie wyleczyc nie probuj. Jesli chodzi o sex to ja cie moge zaspokoic tak ze starczy na jakis dluzszy czas.