Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostań proszę..

spałam z 9 facetami. to duzo??

Polecane posty

Gość aquarius
Witam, "Maria Magdalena prostytutką".... buahahah :) co do twojego pytania, to powiem Ci tak, że może to i nie dużo, ale... jeżeli będziesz chciała mieć normalnego faceta na przyszłość, to nie przyznawaj mu się ile miałaś innych wczesniej. Uwierz mi.

Gość allasandro
wiesz co wedle Twoich norm to ja jestem porzadna- 23 lata 2 facetów łózkowych, z czego tak naprawde 1- niezmiennie od 4 lat. powiesz no OK Szanuje sie, tylko szkoda ze we własnym łózku z własnym mezczyzna czesto czuje sie jak dziwka. Kazdy ma swoja historie i swoje powody a to że nie potrafisz tego przyjąc do wiadomosći to juz Twój problem. Kobieta poprostu lubi sex i sie nim cieszy i jesli sie szanuje i jest jej z tym dobrze to ja nie widze w tym nic zdrożnego a juz napewno nie uwazam zeby ja tak bezlitośnie oceniac

Gość a ja norma
związek na kłamstwach buhaha

Gość Kaaaaaaaaaaaaaasia
9 to połowa mojej klasy płci męskiej. To dużo za dużo.Błąd w badanich statystycznych wynosi ok 6% ile razy można się pomylić.Nie można takiej dziewczyny nazwać szanującą się.

Gość brawo kasia

Gość allasandro
Kasia ale moze ta osoba wcale ie myliła sie, kto tu mowi i pomyłce?

Gość wolna suka
Ja miałam 8 na jednej imprezie. Z 1 nie wchodzę do łóżka, jak chce podupczyć musi załatwić kolegę.

Gość no..stopem
tak jak napisal terkoczekil, a ponado dla mnie to kobieta, ktora miala juz jednego to za duzo, taka to bym pierdolil i sie nie zwiazal. a laski sie tu tlumacza bo zaluja co zrobily i wmawiaja sobie, ze to O.K. ,ale to nie jest OKEJ