Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfsjdejnaaaaaaaaaaw

tygodniowy rejs po nilu i 7 dni w hotelu

Polecane posty

Gość nfsjdejnaaaaaaaaaaw

był ktoś na takiej wycieczce? ja kupilam wlasnie z triady i jestem ciekawa opinii. podobno smierdzi na statku bo nil brudny ale wytrzymam;) to chyba jedyna bezpieczna mozliwosc zobaczenia jak ludzie żyją tam normalnie a nie w tych zeuropejszczonych kurortach. czekam na wasze opinie:)

Gość całkiem fajniee
Chyba fajna opcja :). Napewno lepsze to niż siedzieć 2 tyg. w tylko w hotelu...Ile Cię to wyniosło?

Gość nfsjdejnaaaaaaaaaaw
5300 w 4*hotelu bo miał lepsze opinie niz 5* jak w necie patrzylam i cena identyczna byla wiec warto porownac, przy glownej ulicy i morzu czerwonym od strony pokoi. cena za 2 osoby, trzeba miec jescze po 500zl w dolarach zeby za wstepy placic bo codziennie w innym miescie zakotwicza i przewodnik oprowadza po ciekawych miejscach np. kolosy memnona i takie tam egipskie gadzety

Współczuję z całego serca :o Poczytaj sobie opinie ludzi którzy byli na tym z Triadą... Syf, brud, karaluchy :o Ogólnie wpisz sobie triada w googlach i opinie, to Ci się odechce jechać

Gość całkiem fajniee
Fajnie :). Chociaż mnie nawet tydzień w hotelu męczy ;), ale da się przeżyć.

4* hotel z Triadą = dadzą was nad kuchnią w pokoju o niższym standardzie niż gości np. z Neckermanna czy TC, czy TUI, z widokiem na kanalizację, rury czy inny syf. Sprawdzone und potwierdzone, nikt przy zdrowych zmysłach z nimi nie jeździ, do tego się módl żeby to nie był jeden z ostatnich turnusów, bo Triada ma zwyczaj niepłacenia podwykonawcom za ostatnie turnusy, przez co turyści lądują na bruku lub na lotnisku :)

Gość kkkarrolinka
5300 przestan wciskac takie kity glupim ludZiom moze niektorzy nie wiedza ile kosztuja wycieczki ....

Gość kkkarrolinka
ja tez ci wspołczuje rejsu po zasyfiałym nilu

Gość nfsjdejnaaaaaaaaaaw
z trady lece juz 4 raz i poki co nie mam zastrzezen, wrecz przeciwnie. zeby dobry pokoj dostac u arabow daje sie bakszysz z 10-20dol i masz pokoj jak marzenie. a co do ceny to nie rozumiem bulwersacji czy za duzo czy za malo bo to normalna cena jest przeciez.

Rejsu nie, podróży nie ma co współczuć, bo fajna sprawa, ale trzeba było sprawdzić opinie o biurze podróży gdziekolwiek ;) To że Triada się reklamuje tak mocno to tylko dlatego, że coraz mnie ludzi daje się nabrać :)

Gość nfsjdejnaaaaaaaaaaw
i prosilam o opinie osob ktore juz byly na rejsie a nie tych co ostatnio na wycieczce byli we władysławowie i o jakichs pierdolach tu pisza szukajac klotni jak zawsze

Gość domdiri dom
widział ktos ostatnio reklame triady bo jA NIE

Gość kkkarrolinka
szczerze to moja sasiadka byla na takiej wycieczce i była zadowolona ja byłam w szarm 2 tyg na rejsie nie, jak nie masz choroby lokomocujnej to ok

Gość minerwa*
ta cena to all za 2 osoby? jeszcze na statku strasznie nahalni z obsługi i za wszystko chcą napiwki

Gość damianka
Rejs odbyłam z innym biurem podróży. Statki są wszystkie porównywalne. Fajnie jest. Nie powinnaś żałować. Naprawdę.

Gość milutkaxxx
ja bylam na rejsie po nilu, z rainbow tours :) bylo super, wszystko tak jak bylo opisane, do hoteli tez nie mam zastrzezen, jedzenie dobre , statek byl swietny - jedzenie na nim wysmienita, obsluga ok, wcale nie smierdzialo. ja bylam zadowolona;-)

Gość damianka
Oni chcą bakszysz, bo większość z nich pracuje tylko za samo wyżywienie, szczególnie chłopcy, którzy sprzątają pokoje na statkach i w hotelach. Przecież bakszysz, to drobne grosiaki. Miej ich zawsze sporo i nie żałuj ich im. Czasem na dłuższy wypad możecie dostać "suchy prowiant". Ponieważ jest za gorąco a i tak będziesz objedzona, nigdy tego nie wyrzucaj. Zostawiaj na jakimś murku, albo coś. Przyjdą egipskie dzieci, znajdą i zjedzą.

Gość minerwa*
egipskie dzieci to chcą dolara, jak dasz mniej to pokażą język zwłaszcza te na trasach turystów

Gość damianka
W Kairze sami na własną rekę w kilka osób zrobilismy wypad na cmentarz, na którym w grobowcach mieszkają całe rodziny. Wrażenie niezapomniane. Jeśli będziecie mieli tam wolny czas, żeby połazić po tamtejszym suku (olbrzymiasty rynek z milionami kramików i sklepików), to polecam część czasu poświęcić na obejrzenie tego. Taksówki kosztują grosze, tylko jak zawsze w Egipcie cenę trzeba ustalić przed wyruszeniem w trasę i targować się bardzo.

Gość damianka
Minerwa, to może w ciągu tych pięciu lat zmieniło się tam. :D

Gość nfsdejnaaaaaaaw
tak za all tyle zaplacilam. dzieki wszystkim za opinie, moze jeszcze ktos cos podpowie?

Gość minerwa*
nic się nie zmieniło , chyba na gorsze... byłam w październiku i znów mnie naciągali, a to kran urwany, łazienka zalana, jak dasz napiwek, to zrobią... zabierz coś przeciw biegunce i módl się,żeby nie dopadła

Gość nfsdejnaaaaaaaw
hahha ja juz bylam w karajach arabskich a moj facet w libanie rok mieszkal to wiem o co z arabami chodzi, przyzwyczailam sie do nagabywania;) a na zemste faraona łyk mocnego alkoholu po posilku i nigdy nie chorowalam;)

Gość gość
To już nie modne, a raczej bardziej chodzi o to, że ludzie boją się Egiptu. Teraz znacznie modniejsze są takie tematu - http://www.rejsy-po-karaibach.pl czyli po prostu rejsy po Karaibach. Okolica o wiele piękniejsza i znacznie spokojniejsza...