Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rikatika

czy opalanie spowoduje, ze rozstepy nie znikna???

Polecane posty

Gość rikatika

Witam! Mialam skomplikowana ciaze i nie moglam smarowac brzucha i tam zrobily mi sie rozstepy, smaruje je pol roku i baaardzo sie zmniejszyly, skora sie poprawila..ale chcicalabym się opalic, zastanawiam sie czy ol;ac sprawe i juz nie smarowac czy nadal smarowac i zakryc je podczas opalania, podobno opalone rozstepy nie spłycą się i nie nabiora koloru skory.. Moze ktos ma wieksza wiedze na ten temat, odpowiedzi laikow mnie nie interesuja bo juz prawie doktorat moge robic z wiedzy o rozstepach...:P

nie wiem jakie stadium rozstępów jest u Ciebie ale jeśli są one białe to już niczym ich nie usuniesz :( opalanie może je dodatkowo podkreslic bo biale miejsca stana sie bardziej widoczne

Gość rikatika
Bialych sie nie usunie jezeli sie ich niczym nie smarowalo, ja od ciazy smarowalam je mustela na powstale rozstepy wydalam juz 800 zł maja one kolor skory sa duzo plytsze i nie swieca sie tak bardzo jak zwykłe nie smarowane

Gość rikatika
chodzi mi o to czy rozstepy w kolorze skory tez sie tak brzydko swieca po opaleniu

Gość rikatika
byłam wczoraj w solarium, w sobote mam wesele, przykrylam brzuch ale jeden rozstep wystawal i troche go opalilam zobacze po nim... chce sie poradzic czy przestac juz smarowac czy nie..bo jak opale to po ptokach..

Gość wlasnie miaqlam mowic
sprobuj na jednym roztepie w jakims malo widocznym mijescu

Gość xxx567
moje 6 letnie rozstępy są dużo mniej widoczne teraz gdy mam naprawdę opalone nogi.wydaje mi się że one się trochę też opalają,napewno gorzej wyglądają czerwone na jasnej skórze,zresztą ostatnio słyszałam że są b.mało widoczne i trzeba się przypatrzeć żeby je zobaczyć.a nie było kiedyś z nimim tak różowo:)

Gość rikatika
dzieki wielkie.. no moje dzieki kremom sa takie beż lekki jak skora, i jakbym sobie odpuscila i jeszczez pol roku posmarowala to mozliwe ze nabralyby takich wlasciwosci, ze moze nawet opalałaby sie