Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vryry

Mój chłopak woli komuter ode mne

Polecane posty

Gość vryry

Od jakiegoś czasu mój chłopak nie ma dla mnie czasu ,choć ja wiem ,ze jakby chciał to by go znalazł ale on woli przed kompem siedzieć i ciągle tylko wymówki wymyśla a to mu za gorąca a to ,że pada a to ,ze kasy nie ma i nigdzie nie chce wyjść nawet na spacer ostatnio mieliśmy sposobność ,żeby razem pobyć sam na sam a o n nie bo mu się nie chce i co ja mam z nim zrobić , może ma inną ? Miniczkaaa

Gość tomasz-27
to by było podniecające. ostre sexy

Gość vryry
doradcie mi coś bo wariuje tęsknie za nim a mam wrażenie że on mam mnie teraz gdzieś

albo zacząć pogrywać na kompie z nim po czym zacząć go odciągać od kompa pokazując mu alternatywę (np. paintball jest świetna alternatywą bo będzie miał "granie na kompie" na żywo, będziecie razem spędzać aktywnie czas i będziecie mieć towarzystwo innych osób) albo go zostawić

Gość vryry
zostawić i zostać samą ,żadne z nas nie jest jakoś specjalnie towarzyskie i nie bede miała żadnej alternatywy ,oprócz niego nie mam nikogo może to chwilowe ,Maciek zawsze lubił gry na kompie i jest raczej samotnikiem kochającym swój pokój i przbywanie z nim

Gość zapłodniona Basia
No komp i net lepszy, niż kobieta!

chyba lepiej być samą niż mieć kogoś i tracić okazje na bycie z kimś lepszym?

zrób jak moja była sprawdź co robi na komputerze jeśli gra w coś usuń mu to :P moja tak zrobiła i podziałało

Gość marina selecta lousesita gomez
O MATKO TARGEDIA!!!!!!! CHYBA SIE POPŁACZE Z ŻALU!!!

Gość vryry
nie mam możliwości ,żeby mu zabronić czego kolwiek bo mnie nie posłucha a po za tym gdzie ja znajde faceta który nie pije nie pali i nie szlaja sie po dyskotekach i ogólnie dobry był dla mnie

O, to ja mam chyba lepiej, bo mój przychodzi do mnie. "Do mnie". Bo u mnie też siedzi i gra, wczoraj się wkurwiłam i założyłam hasło, dzisiaj już nie włączy komputera.

Gość vryry
samotność chyba musze sie do niej przyzwyczajać