Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona żona

bleee! Nie wiecie co jadł mój mąż na śniadanie!

Polecane posty

Gość zniesmaczona żona

Normalnie chleb ze smalcem! blee myslałam ze zwymiotuje jak on jadl to swinstwo, musialam wyjsc z kuchni, normalnie SHOKE! jak mozna jesc takie swinstwo!? nie wiem nawet skad on to mial, pewnie wczoraj po pracy znowu byl u te swojej głupiej mamusi i mu dała garczek smalcu normalnie u jego rodzicow to koszmar jest, wiecie jak oni sie tam zywia? nirmalnie SHOKE! na obiad zawsze jakies zupy jak jacys biedacy ze wsi, zawsze jakies ogorkowe, zalewajki, barszcze, szczawiowe (CO TO JEST???), grochowki, do tego jedaja KASZANKE - normalnie wampiry! jak mozna to jesc tam jest krew zwierzat!!!, smalec, salceson, ogorki kiszone - co za wiesniactow, ludzie z klasa jedza ogorki konserwowane a nie kiszone jak jakies biedne wiesniaki!, normalnie bigosy, flaki NO LUDZIE POWIEDZCIE MI JAK SIE MOZNA TAKIM SWINSTWEM ZYWIC!?

Przecież tacy intelektualiści jak ty, na pewno żywią się w macu:) A ty wyszłaś za takiego prostaka:)

Gość zniesmaczona żona
wypchajcie sie swoimi glupimi uwagami wiesniaki ze wsi polskiej, normalnie wies tancy i spiewa przy takim jedzeniu ja mam klase!!! to jest cos czego wy nigdy nie bedziecie mialy! u mnie w domu to sie jadalo kuchnie francuska, wloska, hiszpanska, jadalo sie KLASA! a nie ak jakies biedaki smalec czy kaszanke!

Gość xxyz1
Szanowni Państwo, Toczy się bitwa o kluczowe dla wszystkich Polaków sprawy dotyczące, przede wszystkim, naszego zdrowia i zdrowia naszych dzieci oraz samowystarczalności żywieniowej. Pamiętajcie, że kto kontroluje produkcję żywności ten kontroluje wszystko! 75% wyborców nie chce GMO! Tymczasem w Polsce ciągle nie ma zakazu na uprawy GMO. Takie zakazy wprowadziło już 8 krajów UE (Grecja, Węgry, Austria, Luksemburg, Niemcy, Francja, Włochy, Bułgaria). Żaden z tych krajów nie płacił kar! Polska dramatycznie traci niezależność żywieniową na rzecz ponadnarodowych korporacji!!! Na początku wyborów zwróciliśmy się do wszystkich kandydatów na prezydenta z prośbą o odpowiedź na pytania związane z GMO. Prośbę wysłaliśmy e-mailem, faxem, pocztą tradycyjną oraz do każdego biura dzwoniliśmy trzy razy. Za każdym razem obiecywano nam, że dostaniemy odpowiedź... jutro. Ale to jutro, w większości przypadków, nigdy nie przyszło. TYLKO z dwóch sztabów przyszły odpowiedzi. A z dwóch obecnych kandydatów dostaliśmy TYLKO odpowiedź ze sztabu PiS. Z rozpoczęciem drugiej tury wyborów interweniowaliśmy ponownie w sztabie PO...niestety bezskutecznie. Brak odpowiedzi świadczy o całkowitym ignorowaniu wyborców (jak pokazują badania opinii publicznej 75% nie chce GMO). Poza tym brak odpowiedzi można interpretować, że kandydat PO Pan Komorowski woli popierać ponadnarodowe korporacje zamiast Polaków. Prosimy o nagłośnienie ttej informacji. Odpowiedź ze sztabu PiS jest http://icppc.pl/stanowiska/?p=868

akurat zupy to poleci ci jeść każdy lekarz obowiązkowo codziennie bo są bardzo zdrowe (mówię o normalnych zupach a nie sztucznych kostkach i proszkach)

Gość maturks4
Po co się odzywać do takiej podszywaczki, nieudolnie pozującej na "wielką panią"? Sama leberkę z Lidla wpierdala, a się tu za "hrabinie" podaje

Gość do psychicznej kafezdziry
na kafe pisze się szoke, a nie shoke:classic_cool:

chlebek ze smalcem i do tego ogórek kiszony....aż mi ślinka pociekła:)

Gość acadalfffo
auorko jedyne co moge napisać to to, że jesteś ograniczona!!!! I tyle. Każdy ma inny gust, smak i upodobani. Oraz przyzwyczajenia żywieniowe. Wspolczuje mezowi, kiepsko trafil- na taka tepa idiotke jak Ty.

Gość xxyz1
Szanowni Państwo, Toczy się bitwa o kluczowe dla wszystkich Polaków sprawy dotyczące, przede wszystkim, naszego zdrowia i zdrowia naszych dzieci oraz samowystarczalności żywieniowej. Pamiętajcie, że kto kontroluje produkcję żywności ten kontroluje wszystko! 75% wyborców nie chce GMO! Tymczasem w Polsce ciągle nie ma zakazu na uprawy GMO. Takie zakazy wprowadziło już 8 krajów UE (Grecja, Węgry, Austria, Luksemburg, Niemcy, Francja, Włochy, Bułgaria). Żaden z tych krajów nie płacił kar! Polska dramatycznie traci niezależność żywieniową na rzecz ponadnarodowych korporacji!!! Na początku wyborów zwróciliśmy się do wszystkich kandydatów na prezydenta z prośbą o odpowiedź na pytania związane z GMO. Prośbę wysłaliśmy e-mailem, faxem, pocztą tradycyjną oraz do każdego biura dzwoniliśmy trzy razy. Za każdym razem obiecywano nam, że dostaniemy odpowiedź... jutro. Ale to jutro, w większości przypadków, nigdy nie przyszło. TYLKO z dwóch sztabów przyszły odpowiedzi. A z dwóch obecnych kandydatów dostaliśmy TYLKO odpowiedź ze sztabu PiS. Z rozpoczęciem drugiej tury wyborów interweniowaliśmy ponownie w sztabie PO...niestety bezskutecznie. Brak odpowiedzi świadczy o całkowitym ignorowaniu wyborców (jak pokazują badania opinii publicznej 75% nie chce GMO). Poza tym brak odpowiedzi można interpretować, że kandydat PO Pan Komorowski woli popierać ponadnarodowe korporacje zamiast Polaków. Prosimy o nagłośnienie ttej informacji. Odpowiedź ze sztabu PiS jest http://icppc.pl/stanowiska/?p=868

w tych jak ty to okreslilas wieśniactwach-zupkach są same witaminki. ogórkowa, szczawiowa.... Samo zdrowie:)

Taaa, u ciebie się jadło:D Granatem od pługa, słoma z butów, wiechciem dupa wycierana, ale u niej się jadło:o Komu w dzisiejszych czasach imponuje kuchnia włoska:o Jeść z klasą, tzn. nie siorbać, nie bekać i umieć ładnie udekorować stół. Kuchnia hiszpańska to klasa??

Gość aha i achh
Chlebuś ze smalcem i kiszonym ogórkiem...mniammmm niebo w gebie, szkoda ze trochę tuczące i musze sie ograniczac. A mogłabym jeść codziennie, zwłaszcza taką swiezutka piętkę chrupiacą posmarowaną i ogóra w rekę do tego, mniam....

Gość jestem ze wsi........k
Jem chleb ze smalcem, uwielbiam zupy, kaszankę też jem jak sąsiad zabije świnie i podzieli się wyrobami, jajka mam od teściowej, która ma kury. Ja sama nie mam gospodarki ale uwielbiam według ciebie "wiejskie jedzenie". Warzywa prosto z ogródka, jajka z żółtym żółtkiem a nie białym jak te ze sklepu :o Żal ci dupe sciska ze musisz jeść same świństwa nafaszerowane chemią :) Włoska kuchnia :D Tylko się nie zesraj. Myślisz, że ludzie którzy gotują zupy nie potrafią zrobić spaghetti? :D Bigosy, gulasze, kwaśnica, wszelkiego rodzaju zupy to najlepsze polskie jedzenie, dla odmiany można zrobić coś innego ale to nie powód by szczycić się tym na forum.

Gość jestem ze wsi........k
a mój mąż uwielbia schabowe z ziemniakami i kapustą zasmażaną jak również młode ziemniaki z pola od rodziców z prawdziwą maślanką :)

Gość do jestem ze wsi....k
Ale mi narobilas smaka ;)

" u mnie w domu to sie jadalo kuchnie francuska, wloska, hiszpanska " Ciekawe jak smakuje kuchnia :classic_cool: Klasę masz,a pisać nie potrafisz? :D to jest dopiero żałosne :) Niby kobieta z klasą,a tak wyzywa ludzi i brzydzi się ich jedzeniem.. kobieta z klasą raczej by się w taki sposób nie wypowiadała :) No chyba,ze teraz pojęcie kobiety z klasą równa się kobiecie wyzywającej innych, obrzucającej ich obelgami etc.

Gość frecz
A co powiesz na czerninę, ja ją uwielbiam.

Gość qwerqwerqe
a co ma klasa wspólnego z tym co jemy bo jak dla mnie nic!!! a takimi wypowiedziami autorko sama zaprzeczasz sobie bo klasy to ty na pewno nie masz!

Gość karmeneczek89
ale idiotka MASAKRAAAAAAA!!!