Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kombajn

Ile do tej pory mieliscie kobiet?

Polecane posty

Gość kombajn

Chwalcie sie panowie, jesli jest czym! Mozecie sie rownac z najlepszymi uwodzicielami? Bo ja juz tak:P przeszedlem takie szkolenie, ze juz mam na koncie 46 w ciagu ostatnich 3 miesiecy! w tym tygodniu zaliczylem juz 2 panie ha ha a dzisiaj ide na podboj nastepnej! no to teraz prosze chwalic sie wynikami, bo pewnie malo ktory moze sie poszczycic takimi wynikami:) Poczytajcie sobie sami www.wyzszaszkolauwodzenia.pl ( szkola uwoadzenia,wywierania wplywu i rozwoju wewnetrznego) i jak mnie ktorys przescignie to pisac tutaj!

Gość evelajna Wu
A ile chorób juz ze sobą nosisz?

Gość puk puk kto tam
jesli szukasz fantastów to dobrze trafiles, tu tylko tacy, ewentualni prawiczki ktorzy przegrali zycie

Gość maladienny
denna rekalama ja 24 lata, partnerek jakos z 15 z tego 2-3 przelotne znajomosci, reszta troche dluzsze, niektore calkiem dlugie

Kiedys na Onecie jakis desperat reklamowal tą metode uwodzenia. Mowil, jak przeprowadza szkolenia, kto na nie przychodzi, jakie jest prawdopodobienstwo przelecenia laski. Pozniej dziennikarz zrobil mu zdjecie, jak wyrywa z tlumu jakas biedna dziewczyne i ja bajeruje. Laska wygladala, jakby jej twarz przeszla przez młucarkę od kombajnu, a on ją jeszcze podrywal i sie tym szczycil. Zresztą ten co podrywał, to wydladal, jakby mial lej po bombie zamiast twarzy. Jesli masz takie samo zestawienie z kobietami, co autor tematu, o ktorym pisze z laskami, ktore podrywal, to jednak wole swoje X-lasek, bo i tak mi nie dorownasz ;)

Gość kombajn
maladienny to nie reklama a fakty, poza tym pochwalic sie musiales wiec jestes taki jak ja;) a co do ciebie KSW to cienias jakis jestes, przed chwila sprawdzilem czy cos takiego bylo i nic nie znalazlem. jak nie masz konretow to nie siej propagandy. masz jak udowodnic? wrzucaj linki, artykuly whatever, tylko KONKRETY. ja zanim sie zabralem za ta szkole, dokladnie ja sprawdzilem. zreszta dla mnie namacalnym dowodem skutecznosci sa REZULTATY obecne, a znich jestem zadowowlony, wiec cokolwiek powiesz to najpierw premysl 3 razy a potem probuj sciemniac

Gość zakochałem się w prostytutce
a prostytutki sie liczą

Prawdziwy mezczyzna nic udowadniac nie musi :D :D :D Pamietam co pisalo, bylo to kilka lat temu. Wyznaje zasadę stałej partnerki, kochamy sie kiedy chcemy i sie smiejemy z tych co liczą.

Gość kombajn
frazesy ;)

Gość mezczyzna z klasa...........
ja odbyłem z 54 kobietami pełen stosunek płciowy, 131 kobiet zadowoliło mnie oralnie w tym 52 z połknięciem nasienia

Gość a rys to kratka
ja mialam 7 kobietek mniam mniam

Gość nierudyamatorrudości
Ja jedną, ale po 2 - 3 razy dziennie (minus czas, kiedy ma okres) od ponad 20 lat. Przebijesz mnie ilością bzyknięć? Cienias jesteś.

Gość jęcząca
7 czy 2 nie ma to jak kobietka :D zapach intymny kobietki jest mmm cód miód i malina

Gość Dłuuga marchewka
nierudy dobrze mu powiedziałes:) ja miałem 35 kobiet:) bo mnie rzucały po 1 razie:P

Uwazam, ze bardziej liczy sie jesli masz jedna partnerke wieloletnia ( czy kilka, ale w stalych zwiazkach) i potrafisz ja zaspokoic (zwlaszcza jak ma duzy temperament) , robic jej dobrze kilka razy dziennie, niz jak ruchasz miliony- po razie czy dwa. Generalnie facet bardziej doswiadczony jesli zyje w zwiazkach ( czytaj to co wyzej) niz jak bzyka tylko dla ilosci- nie wspominajac juz o chorobach... :/

Gość i ja się pochwalę...
ja 1. od 8 lat jedna i ta sama i z roku na rok coraz bardziej mnie podnieca...

Gość zzzzzzzzzzzzz
chuuj ci w dupe

A ja w ciągu roku to potrafię uprawiać seks ponad 300 razy. Codziennie podrywam i bajeruję swoją żonę, by wieczorem pójść z nią do łóżka. I tak od ponad 8 lat... :P

Gość i ja się pochwalę...
ooooo pan zzzzzzzzz jest zakompleksionym chłopczykiem... walił tylko kozę sąsiada.

Gość Mnieeteek
zzzzzzzz. Łodwal sie łod moi kozy. Mucka, nie daj mu wiency!

Gość nie ilosc
sie liczy ale jakosc!

Z tego co ja się orientuję chłopaki/mężczyźni, którzy mają powodzenie nie maja potrzeby chwalenia się tym. Natomiast Ci, którym nie za bardzo idzie robią to dość często. Poza tym kiepskie masz argumenty jak na gościa, który przeszedł "szkole uwodzenia, wywierania wplywu i rozwoju wewnętrznego". Powiem Ci jeszcze jedno sztuką jest uwieść a nie zaciągnąć do wyra. Wtedy udowodnisz sobie swoją siłę charakteru i możliwości. Bo takie rąbanie wszystkiego co się rusza (z tekstu raczej nie wynika żebyś wybierał) nie jest niczym ciekawym.

Gość august II mocny
miernyś jest waćpan, ja niewiast miałem nie w dziesiątkach, a w setkach liczonych!

46 kobiet na 3 miesiace, czyli na 90 dni, to wychodzi, co 2 dni inna laska. Zabardzo nalykales sie szutru, bo na trzezwo bys takich farmazonow nie prawil. Nie zaliczam sie do podrywaczy, mam duzo kolezanek, kilka robi do mnei tez malsane oczy, ale nie traktuje ich w kategorii, ze musze wszystko przeleciec co sie rusza i nie spier.dala na drzewo. Ty ruchasz wszystko co sie rusza, ja tylko to, co na mnie zasłuzy:)

Gość jęcząca
faceci zawsze sie chwala niektorzy mowia prawde inni klamia jak z nut ale po co w ogole? porazka